Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Duminica, 21 noiembrie 2010

Vlad Moldoveanu, din nou victorios in Patriot League

Autor: Federatia Romana de Baschet

Internationalul roman Vlad Moldoveanu a reusit sa-si conduca echipa, American Eagles University, spre o noua victorie in Patriot League din campionatul universitar nord-american. Cu 22 de puncte la activ, extrema de forta a Nationalei Romaniei a continuat astfel seria evolutiilor foarte bune din acest debut de sezon, American Eagles University inregistrand, vineri noapte, cel de-al patrulea succes consecutiv (n.n. - ultimul debut furtunos al "Vulturilor", cu 4-0, a fost inregistrat in urma cu 25 de sezoane!).
Conform statisticilor din NCAA, American Eagles University a dispus in deplasare, la Boca Raton, de echipa Universitatii Florida Atlantic, cu scorul de 82-72. Pe langa cele 22 de puncte marcate in 24 de minute de joc efectiv, Vlad Moldoveanu a mai acumulat la statistica sa si 7 recuperari, o pasa decisiva si o interceptie.
Urmatoarea partida a "Vulturilor" este programata sa se desfasoare marti, 23.11.2010, in deplasare, impotriva echipei Universitatii Howard.

Tot vineri seara, echipa clujeanului Catalin Baciu, Clemson Tigers University, a debutat cu dreptul in Turneul "Paradise Jam" din Insulele Virgine, invingand echipa Long Beach State, cu scorul de 69-55. Din pacate, pivotul clujean nu a fost inclus in lotul "Tigrilor" la acest meci. Urmatoarea partida va avea loc in aceasta seara, 21.11.2010, impotriva Old Dominion.

Din categoriile: Stirea zilei, Jucatori

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.