Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Vineri, 24 decembrie 2010

Vlad Moldoveanu in topurile NCAA

Autor: Federatia Romana de Baschet

Internationalul roman Vlad Moldoveanu se mentine in topurile NCAA realizate de ESPN, fiind prezent printre primii 100 de jucatori in  "NCAA Divizion/Men's Basketball Player Scoring Statistics 2010-2011", desi a traversat o perioada mai dificila din cauza unei accidentari destul de serioasa. Astfel, inaintea meciului disputat miercuri seara, la categoria cei mai buni marcatori din campionatul universitar nord-american, Moldoveanu ocupa pozitia 87, cu un total de 193 de puncte in zece meciuri, si locul 43, cu o medie de 19,3 puncte/meci.

Pe de alta parte, formatia internationalului roman Vlad Moldoveanu, American University Eagle, a pierdut miercuri seara meciul din deplasare  cu echipa Universitatii din Pittsburgh, in cadrul Patriot League. Extrema de forta a Romaniei a marcat 23 de puncte si a mai reusit doua recuperari si trei pase decisive, in 37 de minute petrecute pe parchet, fiind cel mai bun marcator al jocului.

Vlad Moldoveanu a inceput bine meciul, a marcat primele cinci puncte pentru formatia sa, dar treptat gazdele au preluat conducerea. In repriza secunda, jucatorul nostru de peste Ocean s-a dezlantuit si a marcat 14 puncte din totalul de 23, insuficiente insa pentru a aduce victoria pentru echipa sa. De altfel, "Vulturii" au incercat revenirea si au ajuns pana la 39-47, dar finalul a apartinut gazdelor din Pittsburgh, care au profitat de erorile jucatorilor pregatiti de antrenorul Jeff Jones si au obtinut victoria cu 64-46.

Urmatorul examen pentru American University este programat pentru 29-30 decembrie, cand "Vulturii" vor participa la turneul "Cable Car Classic" din Santa Clara, California, urmand ca in prim azi sa intalneasca echipa Universitatii Fordham.

Din categoriile: Stirea zilei, Jucatori

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI

Vezi toate stirile
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.