Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Marti, 11 ianuarie 2011

Vlad Moldoveanu, laureatul saptamanii in NCAA

Autor: Federatia Romana de Baschet

In urma evolutiilor sale deosebite din actualul sezon al NCAA, care i-au adus si patru distinctii de “Jucatorul Saptamanii” in Patriot League, internationalul roman Vlad Moldoveanu a fost nominalizat, marti, pentru “Oscar Robertson National Player of the Week “ de catre U.S. Basketball Writers Association (USBWA).
Nominalizarea extremei de forta a “Vulturilor” in plan national a rezultat in urma meciurilor deosebite din campionatul universitar nord-american, numai in ultimele doua Vlad Moldoveanu reusind intr-un mod sensational sa-si conduca echipa spre victorie, atat in disputa cu Lehigh (82-75; 39 de puncte), cat si in cea cu Brown (77-67; 24 de puncte). Conform Blue Ribbon College Basketball Yearbook, acesta este al doilea sezon cand USBWA selecteaza jucatorul saptamanii in plan national!
Totodata, cum era si de asteptat dupa o asemenea saptamana de forta, pe langa nominalizarea pentru “Oscar Robertson National Player of the Week“ internationalul roman a fost numit din nou si “Jucatorul Saptamanii” in Patriot League si ECAC. Astfel, Vlad Moldoveanu a obtinut pentru a saptea oara in doua sezoane distinctia de “Jucatorul Saptamanii” in Patriot League, fiind la doar o nominalizare de recordul acestei Ligii.
Reamintim ca “Vulturii” de la American University vor primi replica echipei Bucknell, in data de 12 ianuarie, pe teren propriu.

Din categoriile: Stirea zilei, Jucatori, Loturi nationale masculin

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.