Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Jucatorii etapei

Luni, 21 februarie 2011

Jucatorii etapei din Divizia A

Autor: Federatia Romana de Baschet

Asa cum a anuntat la inceputul sezonului baschetbalistic 2010/2011, Federatia Romana de Baschet va desemna “jucatorul etapei” la finalul fiecarei runde, tinandu-se cont de eficienta si randamentul sportivilor inregistrata statistic (randamentul = eficienta/minute jucate).
 
In intrecerea divizionara feminina, “Jucatoarea etapei a VII a” este CHERRISE GRAHAM.
Coordonatoarea de joc a echipei BC ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad a avut o statistica de remarcat  cu 13 puncte marcate in 22 de minute de joc, un indice al eficientei de 23 si un randament de 1,04  (5-5  la aruncarile de 2 puncte -100%; 1-4 la aruncarile de 3 puncte – 25%; 8 recuperari; 5 pase decisive; o interceptie; 2 capace)in meciul disputat pe teren propriu impotriva echipei SCM CSS Craiova.
Formatia de pe malul Muresului a castigat confruntarea din Sala Sporturilor Victoria din Arad cu scorul 88-51.

In aceeasi etapa,  Anita Teilane (Municipal Satu Mare),  a obtinut un indice al eficientei de 30 si un randament de 0,85 (25 de puncte marcate, 8 recuperari, in 35 de minute de joc),  in meciul dintre Municipal Satu Mare si LMK BC Sepsi Sfantu Gheorghe. Formatia din Satu Mare s-a impus cu 70-53.

In intrecerea divizionara masculina, “Jucatorul etapei a XXII a” este VIRGIL CARUTASU.
Extrema de forta a echipei CSA Steaua Turabo Bucuresti,  a avut o linie statistica impresionanta, cu 18  puncte marcate in 24 de minute de joc si cu un indice al eficientei de 37 (9-10 la aruncarile de 2 puncte – 90%; 7 recuperari, 6 pase decisive, 8 interceptii).
Echipa fostului international roman a invins in Sala Regimentului de Garda Mihai Viteazul  formatia CSU Cuadripol Brasov, cu scorul 109-59.

De asemenea, un alt fost international,  Catalin Burlacu, a avut o evolutie foarte buna  in meciul castigat de CSU Ploiesti pe teren propriu, impotriva echipei SCM CSS Craiova, cu scorul 93-74. Pivotul prahovenilor a reusit in 21 de minute de joc sa bifeze 20 puncte si 5 recuperari, avand un indice al eficientei de 25.

Din categoriile: Jucatorii etapei, Stiri, Jucatori

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.