Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Joi, 3 martie 2011

Echipele calificate in Final Four Cupa Romaniei, feminin

Autor: Federatia Romana de Baschet

In urma meciurilor retur din sferturile de finala ale Cupei Romaniei disputate, miercuri seara, in Final Four-ul de la sfarsitul acestei luni s-au calificat echipele BC ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad, BC LMK Sepsi Sfantu Gheorghe, CS Municipal Satu Mare si SCM CSS Craiova.

LPS Alba Iulia a remizat, pe teren propriu, scor 69-69, cu SCM CSS Craiova, dar mai departe s-a calificat formatia din Banie. Evidentiatele acestui meci retur au fost jucatoarele Luiza Maria Voinea (18 puncte, 7 recuperari) de la gazde si Ramona Tarta (24 de puncte, 7 pase decisive si 4 recuperari) de la oaspeti. Oltencele castigasera, in tur, cu 77-74.

CS Municipal Satu Mare a pierdut, pe teren propriu, duelul de aseara cu CSB Teleorman Alexandria, cu scorul de 53-61, dar s-au calificat mai departe gratie victorie din tur, obtinuta cu scorul de 67-41.

In ultimul meci al serii, LMK BC Sepsi Sfantu Gheorghe a trecut in Sala Polivalenta din Iasi de formatia Politehnica National, cu scorul de 76-37. In acest meci retur s-au evidentiat Bianca Vescan (18 puncte, 8 recuperari) de la oaspeti si Beatrice Alaiba (9 puncte, 5 recuperari) de la gazde.

Prima echipa care a pasit  in “careul de asi” al Cupei Romaniei a fost BC ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad, care a trecut luni, pe teren propriu, de formatia Rapid Bucuresti, cu scorul de 97-38. In tur, proaspetele detinatoare ale Ligii Europei Centrale s-au impus in Giulesti cu scorul de 89-56.

Din categoriile: Stirea zilei, Stiri

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.