Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Jucatorii etapei

Luni, 14 martie 2011

Anita Meszaros si Catalin Burlacu, jucatorii etapei

Autor: Federatia Romana de Baschet

Asa cum a anuntat la inceputul sezonului baschetbalistic 2010/2011, Federatia Romana de Baschet va desemna “jucatorul etapei” la finalul fiecarei runde, tinandu-se cont de eficienta si randamentul sportivilor inregistrata statistic (randamentul = eficienta/minute jucate).

In intrecerea divizionara feminina, “Jucatoarea etapei a XII a” este ANITA MESZAROS.
Extrema de forta a echipei ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad  a avut o statistica impresionanta in meciul jucat sambata  impotriva formatiei Olimpia Bucuresti. In 32 de minute de joc, internationala romana a marcat 21 de puncte si a avut un indice al eficientei de 28 si un randament de 0,87 (9-11 la aruncarile de 2 puncte – 82%; 3-3 la aruncari libere – 100%; 9 recuperari, 3 interceptii). ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad a castigat meciul de pe teren propriu cu Olimpia Bucuresti, cu scorul 75-52.

In aceeasi etapa, jucatoarea Alon Abisola Olajuwon (CSM Satu Mare), fiica legendarului jucator din NBA,  Hakeem Olajuwon, a reusit in 23 de minute de joc, un indice al eficientei de 20 si un randament de 0,87. Sportiva americana si-a mai trecut in cont 17 puncte in victoria obtinuta de CSM Satu Mare, cu scorul 77-46, pe terenul echipei BCM Bega Danzio Timisoara.

In intrecerea divizionara masculina, “Jucatorul etapei a XXV” este CATALIN BURLACU.
Pivotul echipei CSU Ploiesti a avut o linie statistica impresionanta, cu 29 de  puncte marcate in 31 de minute de joc si cu un indice al eficientei de 37, avand un randament de 1,19  (13-16 la aruncarile de 2 puncte – 81%; 3-4 la aruncari libere - 75%; 8 recuperari; 6 pase decisive,  2 interceptii), in meciul castigat in deplasare, in fata echipei Politehnica Iasi, cu scorul 93-82.

De asemenea, in runda a XXV-a, o evolutie notabila a avut Louis Darby Jr., jucatorul echipei Energia Rovinari reusind un indice al eficientei de 38 si un randament de 1,05.

Internationalul roman Ionut Dragusin (Gaz Metan Medias) a reusit 18 puncte, in 21 de minute de joc (eficienta 22), in meciul cu Perla Harghitei Miercurea Ciuc, in timp ce Enrico Tucker (Perla Harghitei Miercurea Ciuc) a reusit un indice al eficientei de 28, obtinut in 23 de minute de joc.

Din categoriile: Jucatorii etapei, Jucatori

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.