Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Jucatorii etapei

Joi, 17 martie 2011

Branko Cuic jucatorul etapei XXVI

Autor: Federatia Romana de Baschet


Asa cum a anuntat la inceputul sezonului baschetbalistic 2010/2011, Federatia Romana de Baschet va desemna “jucatorul etapei” la finalul fiecarei runde, tinandu-se cont de eficienta si randamentul sportivilor inregistrata statistic (randamentul = eficienta/minute jucate).

In intrecerea divizionara feminina, “Jucatoarea etapei a XII a” este ANITA MESZAROS.
Extrema de forta a echipei ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad  a avut o statistica impresionanta in meciul jucat sambata  impotriva formatiei Olimpia Bucuresti. In 32 de minute de joc, internationala romana a marcat 21 de puncte si a avut un indice al eficientei de 28 si un randament de 0,87 (9-11 la aruncarile de 2 puncte – 82%; 3-3 la aruncari libere – 100%; 9 recuperari, 3 interceptii). ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad a castigat meciul de pe teren propriu cu Olimpia Bucuresti, cu scorul 75-52.
In aceeasi etapa, jucatoarea Alon Abisola Olajuwon (CSM Satu Mare), fiica legendarului jucator din NBA,  Hakeem Olajuwon, a reusit in 22 de minute de joc, un indice al eficientei de 20 si un randament de 0,87. Sportiva americana si-a mai trecut in cont 17 puncte in victoria obtinuta de CSM Satu Mare, cu scorul 77-46, pe terenul echipei BCM Bega Danzio Timisoara.

In intrecerea divizionara masculina, “Jucatorul etapei a XXVI” este BRANKO CUIC.
Extrema echipei U-Mobitelco BT Cluj-Napoca  a avut o linie statistica impresionanta, cu 17 puncte marcate in 29 de minute de joc si cu un indice al eficientei de 38, avand un randament de 1,31  (7-8 la aruncarile de 2 puncte – 88%; 3-5 la aruncari libere - 60%; 11 recuperari; 13 pase decisive,  2 interceptii), in meciul castigat pe teren propriu, in fata echipei BC Timisoara, cu scorul 97-52.

De asemenea, in runda a XXVI-a, o evolutie notabila a avut Theron Augustus Smith, jucatorul echipei CSA Steaua Turabo Bucuresti reusind un indice al eficientei de 28 si un randament de 1,21, in meciul castigat pe teren propriu in fata echipei Politehnica Iasi, cu scorul 105-60.


Foto: u-mobitelco.ro
 
 
 
 

Din categoriile: Jucatorii etapei, Jucatori

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.