Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Jucatorii etapei

Luni, 21 martie 2011

Claudia Pop si Zoran Krastanovic, jucatorii etapei

Autor: Federatia Romana de Baschet

Asa cum a anuntat la inceputul sezonului baschetbalistic 2010/2011, Federatia Romana de Baschet va desemna “jucatorul etapei” la finalul fiecarei runde, tinandu-se cont de eficienta si randamentul sportivilor inregistrata statistic (randamentul = eficienta/minute jucate).

In intrecerea divizionara feminina, “Jucatoarea etapei a XIII a” este CLAUDIA POP.
Extrema echipei CSM Satu Mare  a avut o statistica impresionanta in meciul jucat sambata  impotriva formatiei Rapid Bucuresti. In 20 de minute de joc, internationala romana a marcat 24 de puncte si a avut un indice al eficientei de 25 si un randament de 1,25 (8-12 la aruncarile de 2 puncte – 67%; 2-3 la aruncarile de 3 puncte; 2-2 libere – 100%; 6 recuperari).
CSM Satu Mare a castigat meciul de pe teren propriu cu Rapid, cu scorul 90-57.

In aceeasi etapa, jucatoarea Alon Abisola Olajuwon (CSM Satu Mare), fiica legendarului jucator din NBA,  Hakeem Olajuwon, a evoluat sub 20 de minute de joc, dar a avut o eficienta de 21.

De aseamenea, Kerry Gardin, jucatoarea echipei LMK Sepsi Sfantu Gheorghe, a avut o evolutie buna in meciul cu ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad, reusind un indice al eficientei de 32 si un randament de 0,86.

In intrecerea divizionara masculina, “Jucatorul etapei a XXVII” este ZORAN KRSTANOVIC.
Pivotul echipei U-Mobitelco BT Cluj-Napoca  a avut o linie statistica impresionanta, cu 29 de puncte marcate in 34 de minute de joc si cu un indice al eficientei de 35, avand un randament de 1,02  (11-16 la aruncarile de 2 puncte – 69%; 1-3 la aruncarile de 3 puncte; 4-5 la aruncari libere - 80%; 13 recuperari; o pasa decisiva), in meciul castigat in deplasare, in fata echipei CS Otopeni, cu scorul 83-74.

De asemenea, in runda a XXVII-a, o evolutie notabila a avut Aleksandar Mladenovic, pivotul echipei BC Mures Targu Mures reusind un indice al eficientei de 34 si un randament de 0,97 , in meciul castigat pe teren propriu in fata echipei Energia Rovinari, cu scorul 102-100.

Din categoriile: Jucatorii etapei, Jucatori

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI

Vezi toate stirile
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.