Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Marti, 5 aprilie 2011

NORDUL SI SUDUL au facut spectacol la ALL STAR GAME

Autor: Federatia Romana de Baschet

In fata unui public fantastic care a umplut pana la refuz Sala "Transilvania" din Sibiu,  selectionatele NORD si SUD s-au confruntat sambata seara in traditionalul ALL STAR GAME. Dupa 40 de minute de spectacol total, atat in tribune, cat si pe parchet, NORD-ul s-a impus cu 121-118 in fata SUD-ului.
ALL STAR GAME-ul a fost precedat de OLD STAR GAME, un duel intre legendele clubului CSU Atlassib Sibiu si fostele glorii ale baschetului romanesc.
 
La ora 19:00, in transmisiune directa pe TVR3, a debutat editia din acest an a ALL STAR GAME-ului. Pe rand, intr-o prezentare de mare exceptie, jucatorii celor doua formatii si-au facut aparitia in luminile reflectoarelor si in uralele publicului.

Sala a vibrat la fiecare executie de efect, din arsenalul jucatorilor nelipsind dunk-urile devastatoare, alley-oop-urile si aruncarile de la mare distanta care au facut deliciul spectatorilor.
 
Bineinteles ca nici la aceasta editie nu au lipsit concursurile traditionale de trei puncte si de slam-dunk, precum si multe alte surprize care au pigmentat spectacolul din Sala "Transilvania" din Sibiu.
 
Dupa un joc cu garda jos, in care totul s-a mizat pe cartea atacului si in care conducerea pe tabela a alternat, formatia din NORD a fost mai pragmatica si a castigat cu 121-118.

MVP-ul meciului a fost declarat Mihai Silvasan, capitanul echipei nationale si al echipei U-Mobitelco BT Cluj-Napoca.
Concursul de trei puncte a fost castigat de pivotul Zoran Krstanovic (U-Mobitelco BT Cluj-Napoca), in timp ce la concursul de slam-dunk si-a adjudecat premiul americanul Louis Darby (Energia Rovinari), care a reusit sa marcheze dupa ce a sarit peste doi coechipieri.  
 
Seara s-a incheiat la Restaurantul Majestic, unde in prezenta unor distinsi invitati si oaspeti de seama, Federatia Romana de Baschet a aniversat 80 de ani de existenta, in timp ce gazdele de la CSU Atlassib Sibiu au celebrat 40 de ani de activitate.

Din categoriile: Stirea zilei

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.