Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Anunturi importante

Luni, 27 iunie 2011

Meciuri de pregatire Romania U16 vs. Egipt U16

Autor: Federatia Romana de Baschet

Aflat in pregatire la Brasov, lotul national masculin U16 joaca in aceste zile cateva partide de verificare in compania selectionatei similare a Egipt. In primul meci amical, disputat duminica in Sala Sporturilor din Brasov, reprezentativa pregatita de Razvan Cenean si Eugen Rosu a pierdut confruntarea cu Egipt, scor 64-85 (14-21,15-16, 22-23,13-25). Avand la dispozitie un lot national format din 19 sportivi, antrenorii Razvan Cenean si Eugen Rosu au decis sa "imparta" echipa si sa foloseasca la primul meci doar 12 sportivi. Duminica seara, Romania a intrat cu urmatorul cinci: Rotariu Tudor, Stoicovici Ovidiu, Hortoglu Mehmet, Ciodras Andrei si Cobzaru Vlad. Din pacate, in timpul meciului Mehmet Hortoglu s-a accidentat destul de grav, suferind o fisura de piramida nazala.
Principalii maracatori: Cobzaru 19 p, Hortoglu 12 p, Udrea 10 p, Ciordas 9 p, Kuti 6 p.
"A fost un meci echilibrat timp de 35 de minute, dupa care am picat pe final. Cu 5 minute inainte de final eram inca in joc, egiptenii avand un avantaj de doar 3 puncte. Lipsa de experienta s-a vazut clar si am pierdut la 21 de puncte diferenta! Meciurile sunt extrem de utile, pentru ca incercam sa formam o echipa competitiva. In al doilea meci (luni, 27.06.2011, ora 18) vom rula si ceilalti sportivi care nu au prins foarte multe minute azi, urmand ca in meciul de miercuri sa inercam sa trimitem pe teren o echipa cat mai compacta si cat mai compatibila cu valoarea adversarului", a spus dupa primul meci antrenorul Razvan Cenean.

In cel de-al doilea meci de pregatire de la Brasov, echipa nationala a Romaniei a pierdut in fata selectionatei similare a Egipt, cu scorul de 65-71 (18-24, 17-21, 12-11, 18-15). Fata de primul meci, antrenorii Razvan Cenean si Eugen Rosu au facut mai multe modificari in lot, fiind inclusi si jucatorii care nu au evoluat duminica seara. In aceste conditii, cinciul de baza folosit la debut a fost : Robert Lander, Alexandru Chiriac, Robert Medgyesy, Vlad Cobzaru si Ovidiu Udrea.
Principalii marcatori: Cobzaru 15 p, Ciordas 10 p, Lander 8 p, Chiriac 7 p.

Din categoriile: Anunturi importante, Loturi nationale masculin, Jucatori

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI

Vezi toate stirile
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.