Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Anunturi importante

Sambata, 2 iulie 2011

Meciuri de pregatire la Arena de Baschet

Autor: Federatia Romana de Baschet

In aceasta dimineata (2.07.2011), "Arena de Baschet" din Capitala a gazduit meciul de pregatire dintre reprezentativa masculina de baschet U18 a Romaniei si selectionata Egiptului, campioana Africii la categoria U16. Dupa un meci in care ambele staff-uri tehnice au incercat sa foloseasca mai multe formule de joc, Romania a reusit sa se impuna cu scorul de 66-60 (15-10, 16-14, 14-8, 21-28).
Pentru echipa pregatita de Florin NINI si Petrut MIHAI au marcat:
Horia Cristiean (13 p), Adrian Movileanu (11 p), Petica Andrei (11 p), Fillip Leonard (10 p), Alexandru Olah (8 p), Paun Georgian (8 p), Baczo Balasz (5 p).
Au mai jucat: Baragau, Stoicoviciu, Popovici, Ianuli si Negoita.

Lotul nostru U18 ramane in pregatire in Bucuresti pana in data de 7 iulie, cand se va deplasa la Pravets pentru ultimele meciuri de verificare inaintea Campionatului European, tricolorii pregatiti de NINI si MIHAI urmand sa joace doua amicale cu selectionata similara a Bulgariei, in dat de 8 si 9 iulie.


Pastrand locatia, "Arena de Baschet", duminica seara (3.07.2011) a fost randul reprezentativei masculine U20 a Romaniei sa evolueze intr-un meci-test impotriva selectionatei similare a Bulgariei, ambele nationale pregatindu-se pentru apropiatele Campionate Europene. Dupa un meci extrem de echilibrat, in care tricolorii nostri s-au aflat la conducerea jocului pana cu opt minute inainte de final, Bulgaria s-a impus, cu scorul de 60-51 (15-16, 15-19, 14-15, 16-1), gratie unui presing agresiv care a dat roade in ultimul sfert. Pentru echipa noastra au punctat: Vlad Corpodean (13 p), Bogdan Tibrana si Ciprian Telinoiu (cate 12 p), George Toth (7 p), Matei Nuna (4 p), Lucian Chirof (2 p) si Zoran Milencovici (1 p). Au mai evoluat - Alex Stanciu, Octavian Crainic, Dan Ioan si Iosif Parlog.

Luni dimineata (4.07.2011), de la ora 11, "Arena de Baschet" din Capitala a gazduit al doilea meci de verificare dintre reprezentativa masculina U20 a Romaniei, pregatita de Valentin Pogonaru si Valerian Netolitzchi, si selectionata U20 a Bulgariei. La capatul unei dispute aprige si echilibrate, Bulgaria s-a impus cu scorul de 76-65.

Din categoriile: Anunturi importante, Loturi nationale masculin, Jucatori

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.