Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Miercuri, 6 iulie 2011

Invitatie la inaugurarea noului sediu al FRB

Autor: Federatia Romana de Baschet

Intreaga familie a baschetului romanesc si nu numai este asteptata la inaugurarea oficiala a noului sediu al FRB, eveniment care  va avea loc in prezenta unor invitati de marca din strainatate si din tara, in data de 10 iulie 2011, cu incepere de la ora 11:30. “Casa baschetului romanesc” este situata alaturi de “Arena de Baschet” , in Bulevardul Basarabia, nr. 39, sector 2, Bucuresti  si este construita in exclusivitate din venituri proprii.

La inaugurarea noului sediu vor participa personalitati din lumea sportului, presedinti de federatii si fosti campioni olimpici, reprezentati ai administratiei locale si ai administratiei guvernamentale, si nu in ultimul rand persoanalitati din marea familie a baschetului. Nu vor lipsi din lista distinsilor invitati fosti si actuali jucatori, antrenori si conducatori de club.
 
Cu ocazia acestui eveniment special pentru baschetul romanesc  vor avea loc demonstratii baschetbalistice (slam-dunk, streetball), dar si premierea campionilor de baschet 3x3 (Cupa Mondiala din Turcia si Festivalul National Olimpic din Bulgaria).

In speranta ca ne veti oferi ocazia de a fi alaturi de familia baschetului romanesc intr-un moment important si istoric, va asteptam cu mult drag sa ciocnim un pahar de sampanie in noul sediu al Federatiei Romane de Baschet!

Din categoriile: Stirea zilei

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.