Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Joi, 14 iulie 2011

SUMMER CAMP PERFORMBASCHET PENTRU SPORTIVI NASCUTI 1996, 1997, 1998

Autor: Federatia Romana de Baschet

Asigurand continuitatea Programului National de Dezvoltare "PerformBaschet, Un pas inainte", Federatia Romana de Baschet ofera oportunitatea tinerilor sportivi nascuti 1996/1997/1998 (baieti si fete) sa se pregateasca in aceasta vara la cele mai inalte standarde.

In premiera nationala, sub egida NBA Development, Federatia Romana de Baschet organizeaza cu sprijinul Federatiei de Baschet din Turcia editia inaugurala a “SUMMER CAMP PERFORMBASCHET”, in complexul universitar din Brasov, in perioada 7-12 august. Tabara de pregatire de la Brasov se va bucura de prezenta a trei antrenori americani cu experienta in NCAA, dar mai ales in organizarea de camp-uri baschetbalistice in intreaga lume: ALAN WALLS, CHRIS DIAL si RYAN TURCOTT. Cei trei tehnicieni vor sosi impreuna cu managerul turc Kivanc Ayvalioglu direct de la celebrul "12 Giant Men Basketball Camps", care a promovat zeci de sportivi turci spre NCAA si NBA.

La “SUMMER CAMP PERFORMBASCHET – BRASOV 2011”, sportivii se vor pregati sub comanda directa a unui staff tehnic impresionant, coordonat de cei trei tehnicieni de peste Ocean si format din 24 de antrenori romani inclusi in Programul "Performbaschet, Un pas inainte". Astfel, sportivii nascuti 1996/1997/1998 care doresc sa participe la “SUMMER CAMP PERFORMBASCHET – BRASOV 2011” sunt rugati sa-si anunte in scris intentia de participare pana in data de 21 iulie pe adresa de mail pbamericansummercamp@frbaschet.ro (va rugam sa precizati in clar datele personale ale sportivului – nume, prenume, anul nasterii, greutate, inaltime, clubul si numele antrenorului de la club, daca este legitimat).

Taxa de participare este de doar 600 lei/sportiv si va fi platita in contul FRB pana in data de 24 iulie.
Contul FRB: deschis la BRD sucursala Calderon RO26BRDE410SV32836704100
Cazarea si masa tuturor participantilor este asigurata in incinta complexului universitar din Brasov.

ATENTIE, numarul de participanti este limitat la 200 (in functie de data inscrierii)!


ALAN WALLS
- patronul si directorul campului MAUI SPORTS ACADEMY; are o experienta de 11 ani ca antrenor in NCAA si in campionatul american inter-licee; a coordonat mai multe campuri de copii in intreaga lume; din 2005, colaboreaza cu Federatia de Baschet din Turcia in programul "12 Giant Men Basketball Camps" in calitate de director.

CHRIS DIAL - membru al Texas Association of Basketball Coaches; a participat la numeroase campuri baschetbalistice din intreaga lume, printre care si "The Children of the World 2010 Camp", care a adunat sportivi din peste 110 tari; colaboreaza de mai multi ani cu Federatia de Baschet din Turcia in programul "12 Giant Men Basketball Camps" in calitate de antrenor coordonator.

RYAN TURCOTT - director adjunct al "The Children of the World 2010 Camp"; antrenor al echipei Shoreline College din Seattle; face parte din staff-ul tehnic al University of La Verne "Leopards"; colaboreaza cu Federatia de Baschet din Turcia in programul "12 Giant Men Basketball Camps" in calitate de antrenor.

Din categoriile: Stirea zilei, Jucatori, Stiri

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.