Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Miercuri, 14 septembrie 2011

Spania si Macedonia primele calificate in "careul de asi"

Autor: Federatia Romana de Baschet

In primul meci din sferturile de finala ale EuroBasket 2011, campioana en-titre, Spania, a invins fara emotii Slovenia, cu scorul 86-64 si s-a calificat in faza superioara a competitiei. Desi slovenii au inceput bine meciul si au condus cu sapte puncte dupa primele zece minute, in sfertul al doilea ibericii au echilibrat balanta, ca imediat dupa pauza sa se dezlantuie. In a treia secventa a jocului, cu Navarro de neoprit, spaniolii au marcat in zece minute mai multe puncte decat reusisera in prima repriza. Cele 36 de puncte de pe tabela, dintre care 17 apartinand "septarului" Juan Carlos Navarro, au decis castigatoarea inca inainte de ultimul fluier. Ultimele zece minute au revenit slovenilor (19-15), insa fara efect in ecuatia calificarii in fazele superioare.

In al doilea meci al zilei, Macedonia a "detonat" bomba in sala din Kaunas, eliminand tara gazda din drumul spre laurii europeni. In fata a 15 mii de spectatori, Lituania a cedat cu 65-67 si va juca mai departe pentru locurile 5-8, in timp ce marea surpriza a Eurobasket 2011, va intalni Spania in "careul de asi". De mentionat ca, in meciul de gala de ieri seara, americanul Bo McCalleb si-a impins din nou echipa spre victorie, contribuind cu 23 de puncte si doua pase decisive.

Astazi, in celelalte doua meciuri din sferturile de finala se vor intalni Franta si Grecia, de la ora 18:00, in timp ce Rusia va da piept cu Serbia, intr-un duel pe viata si pe moarte, de la ora 21:00. Tot astazi, invinsele de ieri, Slovenia si Lituania, vor juca pentru locurile 5-8, de la ora 15:30.

Rezumatul primelor doua meciuri din sferturile de finala pot fi urmarite la adresele:

Spania vs. Slovenia


Macedonia vs. Lituania


Din categoriile: Stirea zilei

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.