Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Anunturi importante

Miercuri, 28 septembrie 2011

Decizii din sedinta de Birou Federal din 28.09.2011

Autor: Federatia Romana de Baschet

La sedinta de Birou Federal din 28.09.2011 au fost prezenti 10 membri, iar ca invitat din partea ANST a fost prezent domnul Lucian Vasiliu. Va prezentam mai jos cele mai importante decizii:

* Existand solicitari din partea echipelor divizionare A pentru amanarea datei limita de achitare a taxelor de transfer si a vizelor (se vor primi banii de la buget dupa data de 14.10.2011), Biroul Federal a decis ca data limita pentru achitarea tuturor platilor catre FRB sa fie de 18.10.2011.

* Biroul Federal a aprobat ca FRB sa solicite la FIBA-Europe obtinerea dreptului de organizare a Campionatului European U16, masculin, Divizia B, din 2012.

* Biroul Federal a aprobat ca FRB sa inceapa demersurile necesare de obtinere a dreptului de organizare a EuroBasket 2015, senioare, in cooperare cu Federatia de Baschet din Ungaria.

* Biroul Federal a aprobat Regulamentul General de Organizare a Competitiilor de baschet pentru sezonul 2011/2012.

* Biroul Federal a aprobat Regulamentele Specifice ale Campionatelor Nationale (juniori si seniori) pentru sezonul 2011/2012.

* Biroul Federal a aprobat Regulamentul de Disciplina.

* Biroul Federal a aprobat ca la plata grilei de transfer de la juniori la seniori sa se tina cont de urmatoarele criterii:
- Pina la 2.000 de euro – pentru componentii reprezentativei nationale de seniori
- Pina la 1.500 de euro – pentru componentii nationalei de juniori, participanti la CE, Divizia A, sau la CE, Divizia B (finalisti, locurile 1 sau 2)
- Pina la 1.000 de euro – pentru componentii nationalei de juniori, participanti la CE, Divizia B
- Pina la 500 de euro – pentru sportivii care nu sunt componenti ai nationalelor de juniori.

* Biroul Federal a aprobat ca la plata grilei de transfer pentru sportivii mai mici de 14 ani sa se tina cont de urmatoarele criterii:
Sportivi pina la 10 ani – se transfera cu grila minima, achitarea “contravalorii carnetului de legitimare”.
Sportivi intre 10 si 12 ani – se transfera cu grila de 100 de euro daca sunt finalisti la CN babybaschet, minibaschet (locurile 1-16); se transfera cu grila de 50 de euro daca sunt sau nu finalisti la CN babybaschet, minibaschet (de la locul 17 in jos).
Sportivi intre 12 si 14 ani – se transfera cu grila de 200 de euro daca a jucat in finala CN U13 sau CN U14 (locul 1 sau locul 2); se transfera cu grila de 150 de euro daca a jucat in finala mica a CN U13 sau CN U14 (locul 3 sau locul 4); se transfera cu grila de 100 de euro daca a jucat pentru locurile 5-8/12 in CN U13 sau CN U14; se transfera cu grila de 50 de euro daca nu a fost prezent la Turneul Final al CN U13 sau al CN U14.

MEMORII
Bianca Vescan – este libera de contract in plan sportiv, iar litigiul finnaciar cu echipa din Sf. Gheorghe il va rezolva in instanta civila.
Melania Kokovay – se va acorda dezlegare de catre Crisul Oradea cu respectarea platii grilei stabilite de BF, iar in caz contrar clubul din Oradea trebuie sa prezinte in scris la FRB motivatia refuzului eliberarii dezlegarii. 

Din categoriile: Anunturi importante, Biroul federal

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.