Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Jucatorii etapei

Miercuri, 2 noiembrie 2011

Titus Nicoara si Carla Bartee, jucatorii etapei a VI a

Autor: Federatia Romana de Baschet

Dupa un sezon in care Federatia Romana de Baschet a readus in prim-plan conceptul de "jucatorul etapei", in editia de campionat 2011-2012 traditia va continua. Forul de specialitate din Romania va desemna dupa fiecare runda cei mai buni jucatori, atat la masculin, cat si la feminin. Reamintim ca in analizele prezentate se va tine cont de eficienta si randamentul sportivilor inregistrate statistic (randamentul = eficienta/minute jucate) in cadrul fiecarui meci, de victoria echipei in care a evoluat sportivul, de gradul de dificultate al jocului respectiv, dar si de timpul petrecut pe parchet (minimum 20 de minute/joc).


@ In etapa a sasea a sezonului 2011-2012, din Divizia A, masculin, "Jucatorul etapei" este TITUS NICOARA  
 
Jucatorul echipei Gaz Metan Medias,Titus Nicoara, a avut o statistica impresionanta in meciul disputat pe teren propriu in fata lui Dinamo. Extrema de forta a mediesenilor a reusit in 33 de minute 28 de puncte si 11 recuperari, contabilizand o eficienta de 34 de unitati si un randament de 1.03.

Statistica detaliata a lui Titus Nicoara cuprinde:  28 de puncte  (11-16 la doua puncte – 69%, 1-2 la trei puncte- 50%), 11 recuperari si o pasa decisiva.  Gaz Metan Medias s-a impus in fata lui Dinamo cu scorul 115-86.

Tot in aceeasi etapa, dar intr-un meci dezechilibrat valoric fata de cel de la Medias,  jucatorii echipei CSU Atlassib Sibiu, Nikita Khartchenkov si Jaytonah Nyankun Wisseh,  au avut o prestatie remarcabilia in victoria cu 132-72, obtinuta in fata Politehnicii Iasi . Primul a reusit  un indice al eficientei de 44 si un randament de 1,17, in timp ce Wiseh a contabilizat o eficienta de 38 de unitati si un indice de  1,65.


@ In etapa a sasea a sezonului 2011-2012, din Divizia A, feminin, "Jucatoarea etapei" este CARLA DONETTE BARTEE
 
Jucatoarea echipei SCM Craiova, Carla Donette Bartee, a contribuit din plin la victoria obtinuta pe teren propriu in fata gruparii Olimpia Bucuresti, cu 95-67, avand o evolutie de exceptie, cu un indice de eficienta de 44 in 30 de minute de joc. Astfel, cu un randament de 1,46 si cu o linie statistica deosebita, in care a contabilizat 20 de puncte (7-9 la doua puncte – 79%, 1-3 la trei puncte – 33% si 3-4 la aruncari libere – 75%), 26 de recuperari, o pasa decisiva, 3 interceptii si 2 capace, Bartee este declarata “Jucatoarea etapei a VI-a”.

Din categoriile: Jucatorii etapei

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.