Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Marti, 15 noiembrie 2011

Duel balcanic la Timisoara (Update)

Autor: Federatia Romana de Baschet

BC Timisoara va incerca astazi sa sparga gheata in acest sezon al Ligii Balcanice impotriva sarbilor de la OKK Belgrad, in direct pe TVR 3 de la ora 18:00. Dupa doua insuccese la limita, 78-80 cu Rilski Sportist Samakov din Bulgaria si 72-74, pe teren propriu cu macedonenii de la KK Torus, Dan Paltinisanu si compania sunt in cautarea primului succes in Europa.   
Inaintea meciului,  Predrag Badnjarevic, antrenorul principal al timisorenilor, s-a declarat optimist pe site-ului oficial al “Leilor din Banat”:

“Cu siguranta va fi un meci dificil. Poate ca OKK nu este o echipa in forma maxima, dar are multe individualitati. Sper ca am inteles ceva din precedenta partida din Liga Balcanica si vom juca la un nivel superior, mai ales ca ne asteapta si meciul cu Medias, unde va trebui sa fim la capacitate maxima. Am vazut jocul sarbilor, am discutat despre el si vom utiliza toate informatiile in folosul nostru. Liga Balcanica nu este tinta noastra principala in acest sezon, dar vom evolua la victorie, asa cum facem de obicei. Adversarii joaca un baschet solid, însa nu sunt de pe alta planeta. Cu siguranta avem sansa noastra de a-i invinge."


Reamintim ca BC Timisoara evolueaza in Grupa A din Liga Balcanica alaturi Rilski Sportist Samokov (Bulgaria),  Altshuler Saham Galil Gilboa (Israel),  OKK Belgrad (Serbia), KK Mornar Bar (Muntenegru) si KK Torus Skopje (Macedonia).


Foto: bctimisoara.ro

Din categoriile: Stirea zilei, Stiri

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.