Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Marti, 29 noiembrie 2011

Retur de foc pentru Campioana Romaniei in EuroChallenge

Autor: Federatia Romana de Baschet

Campioana Romaniei, U-Mobitelco BT Cluj-Napoca, va sustine in aceasta seara meciul retur din Grupa E a EuroChallenge Cup, in compania francezilor de la Elan Chalon.  Dupa ce in primul meci disputat chiar pe teren propriu, clujenii pregatiti de trio-ul Marcel Tenter, Dorin Pintea, Dragos Curtifan au cedat cu greu, cu scorul 85-81, astazi Silvasan si compania sunt dornici de revansa. Victoria smulsa in deplasarea de la Enisey Krasnoyarsk acum doua saptamani a reaprins sperantele clujenilor pentru calificarea in faza superioara, doar accidentarea internationalului Paul Chetreanu umbrind starea pozitiva din lotul campioanei.

Conform site-ului oficial al echipei de pe Dealul Feleacului, delegatia lui U-Mobitelco BT Cluj-Napoca a ajuns cu bine in orasul din Regiunea Burgundia  si a luat  ieri seara primul contact cu impresionanta sala “Le Colisée”.  “Cei zece baschetbalisti, alaturi de care a stat si Paul Chetreanu, s-au antrenat mai bine de o ora si jumatate in cocheta sala franceza. Accentul s-a pus mai ales pe faza defensiva, insa atmosfera a fost una relaxata,” mentioneaza site-ul citat anterior.

De adaugat ca in partida din aceasta seara, Marcel Tenter il va avea la dispozitie si pe pivotul Zoran Krstanovic, refacut dupa accidentarea suferita in meciul cu Antwerp Giants din EuroChallenge.

Jocul dintre Elan Chalon, detinatoarea Cupei Frantei, si U-Mobitelco BT  Cluj-Napoca se va disputa in aceasta seara de la ora 21:30 si va fi al treilea joc consecutiv sustinut de ardeleni in deplasare in Cupele Europene.

Foto: u-mobitelco.ro

Din categoriile: Stirea zilei

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.