Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Anunturi importante

Miercuri, 14 decembrie 2011

Decizii Comisia de Disciplina

Autor: Federatia Romana de Baschet

In data de 13.12.2011 a avut loc la Sediul Federatiei Romane de Baschet din b-dul Basarabia nr. 39, sedinta Comisiei de Disciplina care a analizat incidentele petrecute la jocul de baschet dintre echipele CSU Atlassib Sibiu si CSU Ploiesti, disputat in data de 07.12.2011, in Sala Sporturilor “Transilvania” din Sibiu. S-au avut in vedere raportul comisarului jocului Radu Bucerzan, raportul suplimentar al arbitrului Alexandru Anica si analiza imaginilor video din timpul jocului.

Comisia de Disciplina hotaraste:

-          Suspendarea sportivului Catalin Burlacu pentru 2 (doua) etape si amenda in cuantum de 200 Euro, in conformitate cu art. 17.3.1 din Regulamentul de Disciplina.
-           Suspendarea sportivului Levente Szijarto pentru 2 (doua) etape si amenda in cuantum de 200 EURO, in conformitate cu art. 17.3.1 din Regulamentul de Disciplina.
-          Sanctiunile intra in vigoare incepand cu data de 13.12.2011.
-          Dupa perioada de suspendare sportivii nu vor avea drept de joc decat dupa achitarea penalitatilor.
-          Conform art. 20 din Regulamentul de Disciplina sentinta Comisiei de Disciplina poate fi atacata cu apel in termen de 48 de ore, trimitand un memoriu scris pe adresa FR Baschet si dovada platii taxei de apel in valoare de 300 Euro.

 
Comisia de Disciplina a analizat incidentele petrecute la jocul de baschet dintre echipele CSS Giurgiu si BCM U Pitesti, disputat in data de 03.12.2011, in Sala Sporturilor din Giurgiu. S-au avut in vedere raportul comisarului jocului Gheorghita Madirjac si raportul arbitrului Alexandru Vasile.

Comisia de Disciplina hotaraste:

-          Sanctionarea clubului CSS Giurgiu cu amenda in valoare de 400 de Euro, pentru incalcarea prevederilor art. 17.8 alin.1 din Regulamentul de Disciplina.
-          Conform art. 20 din Regulamentul de Disciplina sentinta Comisiei de Disciplina poate fi atacata cu apel in termen de 48 de ore, trimitand un memoriu scris pe adresa FR Baschet si dovada platii taxei de apel in valoare de 300 Euro.

Din categoriile: Anunturi importante, Comisia de disciplina

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.