Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Joi, 19 ianuarie 2012

Gala Aniversara la Palatul Parlamentului

Autor: Federatia Romana de Baschet

Federatia Romana de Baschet organizeaza Gala Aniversara cu ocazia implinirii a 80 de ani de la semnarea actului constitutiv al Federatiei Internationale de Baschet, ca membru fondator.
Evenimentul va avea loc la Palatul Parlamentului in data de 30 ianuarie 2012, cu incepere de la ora 19:30, in prezenta unor distinsi oaspeti de peste hotare printre care i-am aminti pe domnii Aldo Vitale - ex-presedinte FIBA,
Olafur Rafnsson - presedinte FIBA Europe, Nar Zanolin - Secretar General FIBA Europe, Kosta Iliev - Director FIBA, Jordi Bertomeu - CEO Euroleague,  Miguel Betancor si Richard Stokes - directori FIBA Europe, Ron Coppenrath - Secretar General IWBF. De asemenea, la ceremonia gazduita de Palatul Parlamentului vor mai fi prezenti si diversi presedinti ai federatiilor nationale de baschet din Europa in frunte cu celebrii fosti jucatori  Dino Meneghin (Italia) si Georgi Glushkov.  La marea sarbatoare a baschetului romanesc si-au anuntat prezenta numeroase personalitati din lumea politica si a  sportului autohton. Evident, nu vor lipsi fostii si actualii antrenori si jucatori, cei care au scris file de aur in istoria baschetului romanesc.
Asa cum a obisnuit si la galele anterioare si in acest an Federatia Romana de Baschet pregateste o serie de surprize care vor incanta cu siguranta asistenta.

Din categoriile: Stirea zilei, Anunturi importante, Comunicate de presa

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.