Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Marti, 24 ianuarie 2012

Dan Calancea a lansat un site extrem de util antrenorilor de baschet

Autor: Federatia Romana de Baschet

Antrenorul Dan Calancea, licentiat FIBA si membru al Biroului Federal si al Colegiului Central al Antrenorilor de Baschet,  si-a lansat de curand un site personal, http://dancalancea11.ro/AntrenorulDanCalancea.html, prin care incearca sa dezvaluie cat mai multe din tainele jocului de baschet si sa impartaseasca tuturor colegilor interesati metode moderne de pregatire si antrenament.
Structurat foarte bine, site-ul personal http://dancalancea11.ro/AntrenorulDanCalancea.html prezinta foarte multe elemente tehnico-tactice, extreme de utile in pregatirea sportivilor.

Pe de alta parte, pe site sunt prezentate raspunsuri la intrebarea “Cum sa devi un antrenor mai bun?”, care sunt cele “Sapte secrete ale antrenorului de succes” si cele “10 lucruri care te pot face un antrenor mai bun”, precum si “Stilul de munca al antrenorului”. Vizitand site-ul, veti mai gasi material ample despre “Defensiva”, “Ofensiva”, “Elemente fundamentale”, “Blocaje, Pick&Roll”, “Exercitii”, “Baschet pentru juniori”, precum si despre “PerformBaschet”, antrenorul Dan Calancea fiind coordonatorul zonal pe Brasov in Programul National de Dezvoltare coordonat de directorul Ion Nicolau. Fiind un site interactiv, nu au fost omise nici capitole precum “Comentariul Saptamanii” si “Ce spun colegii”.

Astfel, antrenorii romani interesati sa studieze cat mai multe variante de pregatire si antrenament sunt invitati sa acceseze site-ul:
http://dancalancea11.ro/AntrenorulDanCalancea.html


Foto: Arhiva foto - http://dancalancea11.ro/AntrenorulDanCalancea.html
(Dan Calancea inaintea jocului Romania – China, scor 98-80, la Universiada de la Shenzen, intr-o sala cu 18.000 de spectatori!)

Din categoriile: Stirea zilei, Colegiul central al antrenorilor, Stiri

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.