Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Marti, 14 februarie 2012

Jocuri amanate din etapa XXII, Divizia A, feminin

Autor: Federatia Romana de Baschet

Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile si a restrictiilor rutiere impuse de Politie, etapa a XXII din Campionatul National Divizia A, feminin, sezonul 2011-2012, a fost bulversata in mare parte, singurul joc care va avea loc miercuri de la ora 18:00, urmand a fi SCM Craiova si CS Universitatea Alba Iulia. De asemenea, meciul dintre Rapid si Danzio Timisoara se va disputa joi, 12.02.2012, de la ora 12:30. Totodata, CSM Sportul Studentesc va efectua deplasarea la Sf. Gheorghe pentru jocul programat pe terenul Bball 6 Sepsi BC.


Restul jocurilor au fost amanate dupa cum urmeaza:
 
Nova Vita Targu Mures nu se incumeta sa porneasca la drum pentru a juca partida cu BC ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad, meci care era transmis in direct de TVR3. Se asteapta propunerea echipelor de reprogramare a jocurilor.

CSM Satu-Mare, cu doua jucatoare accidentate, si cu un drum extrem de lung de strabatut pana la Alexandria, a solicitat amanarea etapei din motive de securitate rutiera, urmand a se stabili o data pentru reprogramarea jocului.

Jocul dintre CSM Targoviste si Universitatea Cluj-Napoca s-a amanat la cererea echipei vizitatoare, care nu a putut efectua deplasarea.

Meciul dintre Olimpia Brasov si Politehnica National Iasi nu se disputa, la solicitare echipei din Moldova care nu se poate deplasa din cauza restrictiilor de circulatie .

Meciul dintre CSM Oradea si Olimpia Bucuresti nu se disputa la cererea gruparii din Capitala, care nu s-a incumetat sa  porneasca la un drum foarte lung prin nameti.

Din categoriile: Stirea zilei, Anunturi importante, Comunicate de presa

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.