Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Anunturi importante

Vineri, 17 februarie 2012

Decizii din sedinta de Birou Federal din 17.02.2012

Autor: Federatia Romana de Baschet

La sedinta de Biroul Federal din data de 17 februarie 2012 au fost prezenti  11 membrii ai BF, iar ca invitat din partea ANST a fost prezent domnul Lucian Vasiliu. In cadrul sedintei au fost aprobate mai multe decizii, dupa cum urmeaza:

1. S-a aprobat cu unanimitate de voturi afilierea provizorie a cluburilor BC Drobeta Turnu Severin si Dunarea Calafat (cu dosare complete de afiliere), urmand ca in Adunarea Generala din acest an sa fie afiliate la FRB.
2. S-a analizat cazul sportivelor Cristina Ciocan si Chrissy Givens. Biroul Federal a aprobat cu unanimitate de voturi ca sportivele se pot transfera la CSM Targoviste, ca extratransferuri (de mentionat ca vicepresedintele FRB, Anton Netolitzchi, nu a participat la acest vot, deoarece a intarziat 17 minute fata de ora de incepere a sedintei).
3. S-a aprobat cu unanimitate de voturi inceperea procedurilor din planul de achizitionare a echipamentelor sportive, biletelor de avion etc.
4. In cazul litigiului dintre sportivul Andrei Iliescu si clubul Magic Champions Bucuresti, Biroul Federal a decis cu unanimitate de voturi ca in termen de 7 zile, clubul respectiv sa trimita la FRB un raspuns clar, daca sportivul are sau nu datorii material fata de Magic Champoions Bucuresti. In caz contrar, se va aplica RGOC (art. 12.4; art 12.18; art 12.16; art 12.23) si sportivul este liber sa plece iar FRB va valida transferul (vicepresedintele FRB, Anton Netolitzchi, s-a abtinut de la vot si a propus o modificare a RGOC pentru Adunarea Generala).
5. Au fost aprobate propunerile CCA referitoare la probele si normele de control pentru echipele de juniori (baterie cu doar cinci probe, fara proba de 800 de metri), urmand ca acestea sa fie postate pe site-ul FRB.

Din categoriile: Anunturi importante, Biroul federal, Comunicate de presa

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI

Vezi toate stirile
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.