Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Vineri, 17 februarie 2012

Trei zile pina la startul votului pentru ALL STAR GAME - TIMISOARA 2012

Autor: Federatia Romana de Baschet

Incepand de luni, 20 februarie 2012, si pana in data de 11 martie 2012, fanii baschetului masculin romanesc si nu numai vor avea din nou ocazia sa participe direct la alegerea jucatorilor si antrenorilor care vor participa la ALL STAR GAME – TIMISOARA 2012. Va prezentam mai jos regulamentul de vot pentru marea sarbatoare care va avea loc in data 20 martie 2012, in Sala Sporturilor “Constantin Jude” din Timisoara:
 
Selectionate - NORD vs. SUD
Locatie - Sala Sporturilor "Constantin Jude" din Timisoara
Data All Star Game - 20.03.2012

NORD - selectionata formata din jucatori legitimati la echipele divizionare CSM Oradea, U-Mobitelco Cluj, CSU Atlassib Sibiu, BC Timisoara, Politehnica Iasi, Gaz Metan Medias, BC Perla Harghitei Csikszereda Miercurea Ciuc si BC Mures Tg. Mures.

SUD - este o selectionata formata din jucatori legitimati la echipele divizionare CSU Ploiesti, BCM U Pitesti, Dinamo Bucuresti, CSM Bucuresti, Energia Rovinari, SCM Univ. Craiova si CSS Giurgiu.

Jucatorii – au fost selectati in baza de date, specificati pe fiecare post, cate cinci jucatori legitimati de la fiecare echipa divizionara. Nominalizarile jucatorilor au fost trimise de cele 15 echipe din Divizia A, fiind centralizate de FRB in baza pentru votul All Star Game 2012.

Antrenorii – au fost selectati toti antrenorii principali de la cele 15 echipe divizionare (7 de la SUD si 8 de la NORD).

Ponderea votului final:
30% - votul publicului
30% - votul media
40% - votul tehnic FRB – Colegiul Central al Antrenorilor

Startul votului- 20 februarie
Ultima zi pentru vot- 11 martie

Modalitatea de vot:
Fiecare votant va alege pentru selectionatele Nord si Sud obligatoriu cate un singur jucator pentru fiecare din cele cinci pozitii de joc (PG, SG, SF, PF, C) si cate un singur antrenor.

Se voteaza o singura data de pe o adresa IP.
 
Pentru a putea participa la votul pentru ALL STAR GAME 2012, fanii baschetului masculin romanesc trebuie sa apese pe banner-ul din dreapta sus al site-ului FRB, care va fi postat incepand cu 20 februarie, si sa selecteze pentru cele doua selectionate cate un sportiv pentru fiecare pozitie si un antrenor.

Rezultatele votului final vor fi publicate pe site in data de 13 martie, dupa centralizare (public + media + tehnic).
 
De metionat ca, respectand traditia, selectionatele Nord si Sud vor avea in componenta cate 14 sportivi si 2 antrenori, la marea sarbatoare de la Timisoara urmand sa fie reprezentate toate cele 15 echipe divizionare (vor avea minim un jucator la eveniment). Totodata, FRB a decis ca, in premiera, ALL STAR GAME 2012 sa se desfasoare dupa regulile americane, cu patru sferturi a cate 12 minute. In timpul jocului se va respecta regula jucatorilor straini din Campionatul National Divizia A, masculin, respectiv pe toata durata jocului este obligatoriu ca pe teren sa fie minim un sportiv roman.

FOTO - www.sibiul.ro (Ovidiu Matiu)

Din categoriile: Stirea zilei, Jucatori, Comunicate de presa

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.