Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Luni, 5 martie 2012

Romani in campionatele lumii

Autor: Federatia Romana de Baschet

Internationalul roman Catalin Baciu a obtinut calificarea in turneul conferintei Atlantic Coast Conference (ACC) alaturi de Clemson Tigers, chiar daca ieri seara "tigrii" au pierdut intalnirea cu Florida State, cu scorul 80-72.  Pivotul clujean a evoluat 9 minute si a reusit o recuperare, fara a-si trece numele in randul marcatorilor. Mai departe, Clemson va intalni joi (08 martie 2012), in prima runda a turneului, echipa Virgina Tech. De mentionat ca jucatorul roman este nominalizat pe site-ul oficial al echipei drept cel mai important jucator de pe banca de rezerve, avand o medie 4.1 puncte pe meci si un procentaj de 57.6% la aruncarile de doua puncte.

Proaspat detinator al Cupei Ciprului, internationalul Andrei Mandache a obtinut alaturi de Keravnos Strovlou biletele de calificare in semifinalele play-off-ului campionatului. Pe 2 martie, Keravnos a trecut cu 90-50 de AEL si a obtinut a doua victorie din sferturi in fata celor de la AEL. Combo guard-ul cipriotilor a reusit 6 puncte, 6 recuperari si 2 pase decisive in cel de-al doilea joc.

In Italia, acolo unde evolueaza internationalul Vlad Moldoveanu, formatia Benetton Treviso a trecut cu 66-63 de echipa Novipiu Casale si se mentine pe locul al 13-lea in prima liga din Peninsula, obtinand o victorie de moral dupa eliminarea de saptamana trecuta din cupele europene.  Baietii lui Sasha Djordjevic au avut o partida foarte disputata, internationalul roman Vlad Moldoveanu contribuind la succesul echipei sale cu 3 puncte si o recuperare.

Rezumatul partidei poate fi vizionat mai jos. 

Din categoriile: Stirea zilei, Jucatori, Loturi nationale masculin

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.