Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Jucatorii etapei

Sambata, 24 martie 2012

Andra Ionescu, jucatoarea etapei 28

Autor: Federatia Romana de Baschet

Dupa un sezon in care Federatia Romana de Baschet a readus in prim-plan conceptul de "jucatorul etapei", in editia de campionat 2011-2012 traditia va continua. Forul de specialitate din Romania va desemna dupa fiecare runda cei mai buni jucatori, atat la masculin, cat si la feminin. Reamintim ca in analizele prezentate se va tine cont de eficienta si randamentul sportivilor inregistrate statistic (randamentul = eficienta/minute jucate) in cadrul fiecarui meci, de victoria echipei in care a evoluat sportivul, de gradul de dificultate al jocului respectiv, dar si de timpul petrecut pe parchet (minimum 20 de minute/joc).


@ Jucatorul etapei a XXVII este VIRGIL STANESCU


Internationalul Virgil Stanescu,  este declarat “Jucatorul etapei a XXVII-a” , in urma evolutiei deosebite din meciul cu BCM U Pitesti, de pe terenul argesenilor. Pivotul nascut in Bucuresti a avut o evolutie impresionanta, reusind in 33 de minute sa inregistreze o eficienta de 44 de unitati si un randament de 1.33. Statistica detaliata a lui Virgil Stanescu mai cuprinde 28 de puncte, 15 recuperari si 5 pase decisive. “Tigrii” s-au impus in fata echipei din Trivale cu scorul 84-78.
In aceeasi etapa, Vladimir Tica, jucatorul echipei CSU Ploiesti a avut o evolutie remarcabila, reusind in 32 de minute sa obtina o eficienta de 32 de unitati, in meciul de pe teren propriu cu CSU Atlassib Sibiu. Pivotul prahovenilor a contabilizat 24 de puncte, 12 recuperari, 2 pase decisive si un capac.
De asemenea, americanul Kyndall Dykes, extrema echipei U-Mobitelco Cluj-Napoca, a avut o evolutie deosebita in meciul cu Perla Harghitei Miercurea-Ciuc. Dykes a bifat 34 de minute, timp in care a reusit sa acumuleze o eficienta de 42 de unitati si un randament de 1.23, trecandu-si in cont 36 de puncte, 5 recuperari, 3 pase decisive, 5 interceptii si 2 capace. U-Mobitelco s-a impus cu 92-78.

@ Jucatoarea etapei a XXVIII este ANDRA IONESCU


Andra Ionescu, jucatoarea echipei Rapid Bucuresti, este declarata   “Jucatoarea etapei a XXVIII -a”, dupa evolutia din meciul castigat pe teren propriu in fata echipei Universitatea CSM Oradea. Baschetbalista nascuta la Ploiesti a evoluat 28 de minute pentru gruparea feroviara pregatita de Dan Militaru si a contabilizat o eficienta de 24 de unitati, randament 0.85. Pivotul din tabara visiniilor a contribuit la victoria echipei sale cu 20 de puncte, 13 recuperari si 2 capace. Rapid Bucuresti a trecut de echipa oradeana cu scorul 71-61.
In aceeasi runda, Kari Laplante, jucatoarea echipei CSBT Alexandria a obtinut  o eficienta de 24 de unitati, avand 14 puncte si 12 recuperari, contabilizate in meciul cu Danzio Timisoara. Echipa din Alexandria s-a impus cu scorul 69-53.

Din categoriile: Jucatorii etapei, Jucatori

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.