Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Joi, 19 aprilie 2012

Doliu in baschetul romanesc!

Autor: Federatia Romana de Baschet

Federatia Romana de Baschet anunta cu durere decesul dupa o lunga si grea suferinta a celui care a fost Traian "Tutu" Constantinescu.

Nascut in 1928, in Bucuresti, nea Tutu, cum era cunoscut in familia baschetului romanesc, si-a dedicat viata sportului pe care l-a iubit inca din tinerete. A urcat pe toate treptele piramidei performantei sportive, fiind jucator si mai apoi antrenor la echipele din municipiul Oradea, oras in care istoria baschetului se poate confunda usor cu numele lui Traian Constantinescu. De altfel, primul si singurul titlu national care a fost obtinut de Crisul Oradea, in 1978, se leaga si de numele antrenorului Tutu Constantinescu. Apreciat ca fiind un bun tehnician, nea Tutu a fost cooptat in anii '70 si in staff-ul echipei nationale de senioare, iar ulterior a primit pentru meritele sale in dezvoltarea si promovarea baschetului si titlul de antrenor emerit.

Pe aceasta cale, Federatia Romana de Baschet adreseaza condoleante familiei indoliate si anunta ca sambata si duminica se va tine cate un moment de reculegere in memoria celui care a fost Traian Constantinescu la toate jocurile din Divizia A.
Funerariile si ceremonia religioasa de inmormantare vor avea loc, luni, de la ora 14:00, la Capela Hasas din cimitirul Rulikowski, acelasi cimitir in care isi gasesc odihna vesnica si alti mari disparuti ai baschetului oradean. Dumneze sa-l ierte!

Din categoriile: Stirea zilei, Stiri, Colegiul central al antrenorilor

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.