Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Miercuri, 16 mai 2012

Inscrierile continua la Bucharest Streetball Week-end

Autor: Federatia Romana de Baschet

Cel mai mare eveniment sportiv al anului, dupa finala Europe League disputata acum cateva zile, e pe cale sa inceapa. Dupa o saptamana de la lansarea inscrierilor, peste 300 de iubitori ai sportului si-au anuntat prezenta in Piata Revolutiei intre 24-27 mai pentru Bucharest Streetball Weekend. Numarul mare de echipe inregistrate in ultimele ore i-a determinat pe organizatori sa extinda perioada de inscrieri pana in 21 mai. ora 12:00 P.M.

Dani Otil, binecunoscutul om de televiziune din matinalul Neatza cu Razvan si Dani, va veni joi pe terenurile albastre sa dea startul competitiilor. Pana atunci, toata lumea asteapta cu sufletul la gura sosirea celor doua tiruri de la FIBA Europe, fiecare incarcat cu terenurile de baschet si aparatura aferenta. Ele au strabatut intregul continent, de la vest spre est, cu destinatia Romania. Terenuri albastre, mingi gigantice cu aer, porti speciale, tribune, cosuri, corturi, umbrele, muzica, distractie si premii, toate vor face ca timp de patru zile Bucurestiul sa vibreze in ritmul batailor de minge.

Echipele din cadrul Turneului Final al Campionatului National Universitar de Baschet 3x3 isi pregatesc documentatia necesara, elevii si studentii vizeaza carnetele, profesorii si educatorii asteapta acordul parintilor pentru a inscrie elevii la competitie. Cupele din Open Tournament au fost de asemenea agreate: jurnalistii fac deja incalzirea pentru Cupa Presei, angajatii se intalnesc dupa program si pregatesc Cupa Firmelor, vedetele fac echipa, iar profesionistii asteapta relaxati fluierul de start.

Organizatorii pun la punct ultimele detalii pana cand oficialii FIBA Europe sosesc in capitala. Au fost bifati fotografii, cameramanii, momentele artistice, premiile acordate. Piata va fi cu adevarat revolutionata. In fata Atenerului Roman, cultura va intalni sportul intr-un spectacol de neuitat.
Cei care doresc sa se inscrie, o pot face la adresa www.studentsport.ropana in 21 mai. Tot acolo vor gasi informatii despre inscriere, competitie, regulament si program.

Bucharest Streetball Weekend este un eveniment organizat de FIBA Europe, Federatia Romana de Baschet, Asociatia Student Sport Romania, in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, Primaria Municipiului Bucuresti si Directia pentru Sport si Tineret Bucuresti. Sustinatorii oficiali sunt Toyota si Coca Cola. Sponsorii – Quartz Matrix, Beck’s, Electronic Arts, Canyon, Kraft Paints, Trops, Fan Curier, Tudor Taylor.

Din categoriile: Stirea zilei, Comunicate de presa

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.