Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Vineri, 18 mai 2012

Lotul national feminin U18 participa la Sport Arena Streetball

Autor: Federatia Romana de Baschet

Bianca Blanaru, Hanna Demeter, Izabella Lovasz, Alexandra Dumitrache adica "Chicas mas bellas" si Vanesa Lache, Iulia Raileanu, Denisa Molnar sub pseudonimul "Asta la vista baby" , vor forma doua super echipa care se vor duela pentru trofeul suprem la Sport Arena Streetball .

Componentele lotului national feminin U18 vor incanta in acest week-end asistenta de la Sport Arena si promit vor incinge terenurile din Politehnica . Daca sunt cunoscute componentele celor doua echipe, o necunoscuta este ce va face antrenoarea Svetlana Dragusin daca formatiile pe care le coordoneaza se vor duela in mareafinala?!

De asemenea, Ciprian Sora si Ionut "Pitbull" Atodiresei, multipli campioni la arte martiale, Bogdan Stelea, fostul portar al nationalei de fotbal Romaniei si Virgil Stanescu, fostul capitan al echipei nationale de baschet se vor numara printre vedetele care vor juca baschet pe terenurile din Politehnica, duminica la Sport Arena Streetball.

In program este inclus duminica de la ora 15:00 si un meci intre echipa lui Sora, Stelea si Stanescu si cea a legenelor  baschetului romanesc Petre Branisteanu, Sandu Vinereanu, Sorin Ardelean sau Valentin Pogonaru.

La acest eveniment si-au anuntat intentia de a participa scriitorul Radu Paraschivescu, jurnalistii Cristian Topescu, Catalin Tolontan, Dan Patrascu alaturi de foste si actuale glorii ale baschetului romanesc. 

Din categoriile: Stirea zilei, Jucatori, Loturi nationale feminin

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.