Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Miercuri, 6 iunie 2012

Incep inscrierile la "Summer Camp PerformBaschet Brasov 2012"

Autor: Federatia Romana de Baschet

7 august 2011. Peste 200 de pusti incarcati cu bagaje, soseau din toatecolturile tarii pe Colina Universitatii Transilvania din Brasov la prima editie a "Summer Camp PerformBaschet". Urmau cinci zile de poveste, cu antrenamente obositoare si cu momente de neuitat, coordonate de trei antrenori americani de top. Nimeni nu ar fi putut anticipa bucuria nestavilita din sufletele participantilor si nici succesul pe care il va avea acest camp organizat intr-unul dintre cele mai frumoase orase din tara de Federatia Romana de Baschet.

Remember:

Baschet. Trei terenuri. 200 de copii. 3o de antrenori romani. Invitati de marca. Brasov. Munte. Muzica. Soare. Antrenamente. Poze. Prietenii. Distractie. Cocktail de sentimente.

2012. iunie. Federatia Romana de Baschet primeste din partea Federatiei de Baschet din Turcia acordul pentru a organiza in parteneriat a doua editie a "Summer Camp PerformBaschet" in perioada 29 iulie 2012 - 03 august 2012, in orasul de la Poalele Tampei.

Tabara din acest an se adreseaza copiilor nascuti '97,'98, '99 si la fel ca la prima editie locurile sunt limitate. De luni (11 iunie 2012), vor incepe inscrierile pe site-ul Federatiei Romane de Baschet si vor dura doar pana in data de 24 iunie 2012. De asemenea, se va tine cont de principiul primului sosit!

PS:  Am fi putut scrie de la inceput ca esti la un click distanta de cea mai tare experienta baschetbalistica din vara asta. Ne-am gandit insa, ca imaginile vorbesc mai bine decat cuvintele si ca momentele din 2011 traite la "Summer Camp PerformBaschet"  sunt nepretuite.


 


Din categoriile: Stirea zilei, Comunicate de presa, PerformBaschet

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.