Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Marti, 20 noiembrie 2012

Un vot pentru Vlad Moldoveanu!

Autor: Federatia Romana de Baschet

Baschetul masculin romanesc are ocazia, in premiera, sa fie reprezentat de un jucator in traditionalul ALL STAR GAME din Franta, pe listele de vot pentru evenimentul anului din Hexagon, care va avea loc in 30 decembrie, in Palatul Sporturilor Paris-Bercy, aflandu-se si internationalul Vlad Moldoveanu, component de baza al echipei Le Havre.
Astfel, fanii baschetului romanesc au ocazia sa-l ajute pe internationalul nostru sa ajunga sub lumina reflectoarelor celebrei arene din Paris-Bercy, avand posibilitatea sa-l voteze pe Vlad Moldoveanu accesand link-ul - http://www.lnb.fr/fr/accueil/400013/article/15342/Votez-pour-vos-All-Stars-LNB.
Pentru a fi inregistrat votul pe pagina site-ului francez, trebuie doar sa apasati pe “Choisissez vos 2 All Stars”, dupa care, in noua pagina deschisa, sa va exprimati optiunea: in partea dreapta, trebuie sa alegeti la categoria “echipa francezilor” o grupare din LNB, dupa care sa optati pentru un jucator francez din lotul respectiv, iar in partea stanga, la categoria “echipa strainilor”, trebuie sa alegeti LE HAVRE si dupa aceea sa optati pentru VLAD MOLDOVEANU. La final, dupa toate aceste operatiuni, apasati butonul de vot. Atentie, nu se poate vota decat o singura data pe zi, iar data limita pentru operatiunea de vot este 30 noiembrie 2012, cand oficialii francezi vor opri votarea si vor anunta la inceputul lunii decembrie care au fost preferintele fanilor pentru evenimentul gazduit de Palatul Sporturilor Paris-Bercy.
Asadar, acordati un vot pentru Vlad Moldoveanu pentru a avea pe 30 decembrie un international roman la ALL STAR GAME LNB!
Reamintim ca extrema de forta a nationalei Romaniei s-a transferat in aceasta vara de la gruparea italiana Benetton Treviso in prima liga franceza la echipa Le Havre iar pana in prezent, dupa sapte meciuri in Pro A, Vlad Moldoveanu (22 ani, 2,06 m) se afla pe locul 15 in topul celor mai buni marcatori din prima liga franceza, avand o linie statistica in care si-a trecut in cont 100 puncte (medie de 14,3 puncte/meci), 39 de recuperari, 6 pase decisive, 3 interceptii si 8 capace.

Din categoriile: Stirea zilei, Loturi nationale masculin, Jucatori

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.