Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Joi, 22 noiembrie 2012

De neoprit in CEWL!

Autor: Federatia Romana de Baschet

Echipa feminina BC Universitatea Vasile Goldis ICIM Arad continua marsul triumfal spre Final 4 Ligii Europei Centrale, dupa ce gruparea pregatita de antrenorul Dan Moraru a trecut la pas, miercuri seara, de echipa ceha Valosun KP Brno, cu scorul de 84-64 (20-19, 23-14, 26-13, 15-18), intr-un meci contand pentru etapa a II-a din Grupa B a CEWL.
 
Cu gandul la FINAL 4
 
Sala Sporturilor “Victoria” din Arad a fost asaltata miercuri seara de fanii echipei locale, veniti in numar mare sa-si sustina favoritele in confruntarea cu reprezentanta Cehiei, incomoda Valosun KP Brno. Fosta castigatoare a trofeului CEWL (n.n. – in 2011), BC Universitatea Vasile Goldis ICIM Arad a avut ceva probleme doar in primul sfert, cand echilibrul din teren a fost reflectat si pe tabela, scor 20-19, pentru ca, in urmatoarele 30 de minute, gazdele sa-si impuna ritmul si sa-si domine clar adversarul, antrenorul Dan Moraru ruland intregul efectiv de jucatoare in ultimele faze. De altfel, a fost un joc in care numele invingatoarei a fost previzibil inaintea fluierului final, elevele antrenorului Dan Moraru reusind sa-si depaseasca “rivala” chiar mai lejer decat o arata scorul final: 84-64.
Conform datelor statistice, principalele marcatoare ale invingatoarei au fost LAPLANTE (18 puncte, 6 recuperari), GIVENS (14 puncte, 13 recuperari), BARTEE (13 puncte, 8 recuperari) si WIRTH (8 puncte, 5 recuperari). De partea cealalta, s-au remarcat MRHALKOVA (14 puncte), SEDLAKOVA (10 puncte) si BEATA (10 puncte).
 
Programul si clasamentul Grupei B
 
In celalalt joc din Grupa B, urmeaza sa se intalneasca DSK Praga si SKBD Rucon Spisská Nová Ves. In urma rezultatelor intregistrate pana in prezent, BC Universitatea Vasile Goldis ICIM Arad se mentine in fotoliul de lider, cu punctaj maxim, urmata de Valosun KP Brno, cu 3 puncte, si de DKS Praga si SKBD Rucon Spisská Nová Ves, fiecare cu cate 1 p.
Dupa disputarea jocurilor tur/retur, primele doua echipe clasate in fiecare serie se califica in FINAL 4 CEWL, turneu programat sa se dispute in perioada 23-24 februarie 2013. Dar iata si programul jocurilor pe care BC Univ. Vasile Goldis ICIM Arad le mai are de disputat in Grupa B din CEWL, 2012/2013, cu precizarea ca jocurile de pe teren propriu vor fi transmise in direct de TVR Timisoara si TVR 3:

28.11.2012 – DSK Praga - BC Univ. Goldis ICIM Arad
12.12.2012 – Rucon Spisska - BC Univ. Goldis ICIM Arad
09.01.2013 – KP Brno - BC Univ. Goldis ICIM Arad
23.01.2013 - BC Univ. Goldis ICIM Arad – DSK Praga

Din categoriile: Stirea zilei, Jucatori, Comunicate de presa

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.