Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Jucatorii etapei

Joi, 22 noiembrie 2012

Tiffany Brown, jucatoarea etapei a IX-a din LNBF

Autor: Federatia Romana de Baschet

Dupa doua sezoane in care Federatia Romana de Baschet a readus in prim-plan conceptul de "jucatorul etapei", traditia va continua si in editia de campionat 2012-2013. Forul de specialitate din Romania ii va desemna dupa fiecare runda din Liga Nationala pe cei mai buni jucatori, atat la masculin, cat si la feminin. Mentionam ca in analizele prezentate se va tine cont de eficienta si mai ales randamentul sportivilor inregistrate statistic (randamentul = eficienta/minute jucate) in cadrul fiecarui meci, de victoria echipei in care a evoluat sportivul, de gradul de dificultate al jocului respectiv, dar si de timpul petrecut pe parchet (minimum 20 de minute/joc).

Jucatoarea etapei a IX-a din LNBF este TIFFANY BROWN
 
Americanca TIFFANY BROWN, de la BCM Danzio Timisoara, este declarata “Jucatoarea etapei a IX-a din LNBF” in urma evolutiei impresionante din jocul castigat impotriva CSU Alba Iulia, cu scorul de 76-58. Brown a avut o contributie decisiva la victoria echipei sale, reusind in 37:56 de minute de joc sa-si treaca in cont o eficienta record de 42 de unitati, cu un randament de 1,105, si o linie statistica deosebita: 34 puncte, 4x3, 6 recuperari, 4 pase decisive si 7 interceptii. Astfel, Tiffany Brown obtine pentru a doua oara in acest tur de campionat distinctia de “jucatoarea etapei din LNBF”, dupa cea obtinuta in runda a IV-a.
Tot in etapa a XI-a au mai avut evolutii notabile si Chadijah Whittington (24:30 – eficienta de 20 de unitati; randament 0,833; 12 puncte, 8 recuperari, 2 pase decisive, 4 interceptii, 2 capace), de la CSM Satu Mare, in jocul castigat in deplasare impotriva echipei Olimpia Brasov, cu scorul de 73-63, Chrissy Givens (22:35 – eficienta de 25 de unitati; randament 1,086; 22 puncte, 1x3, 8 recuperari, 1 interceptie), de la BC UVG ICIM Arad, in partida castigata la pas in fata SCM U Craiova, cu scorul de 89-33, si pivotul rus Kseniia Tikhonenko (23:47 – eficienta de 25 de unitati; randament 1,041; 12 puncte, 10 recuperari, 2 pase decisive, 3 interceptii, 3 capace), de la CSM Targoviste, in intalnirea castigata lejer pe terenul echipei Universitatea CSM Oradea, cu scorul de 73-23.
 

Din categoriile: Jucatorii etapei, Jucatori, Stiri

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.