Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Comisia de competitii

Joi, 31 ianuarie 2013

Comunicat CCCLT 31.01.2013

Autor: Federatia Romana de Baschet

In cadrul sedintei CCCLT din data de 31.01.2013 au fost solutionate urmatoarele:

1. Tragerea la sorti pentru formarea seriilor Liga 1 Masculin, a avut loc in prezenta reprezentantilor echipelor: CS Concordia Chiajna, CSA Steaua Bucuresti, CSU Stiinta Bucuresti si CS Rapid Bucuresti. Documentatia cu rezultatul tragerii la sorti si programul de desfasurare a jocurilor a fost afisat.

2. Datorita retragerii din competitie a unor cluburi din Liga a II-a masculin, CCCLT a rectificat datele de desfasurare ale etapelor in Seria 1, dupa cum urmeaza:
10, 17, 20, 24 februarie si 03 martie 2013. Jocurile seriilor 2, 3, 4 si 5 se vor desfasura in zilele de 10, 17 si 24 februarie 2013.

3. Subliniem ca incepand cu data de 31.01.2013, aducem la cunostinta ca toate cluburile organizatoare ale turneelor, asa cum este inscris in formularul de solicitare a organizarii aflat pe site-ul FR Baschet, sunt obligate sa transmita rezultatele tuturor jocurilor disputate in cadrul turneului, in fiecare zi (seara dupa incheierea acestora) prin e-mail la adresa: competitii@frbaschet.ro. Pentru aceasta reprezentantul organizatorilor va coopera cu responsabilul de turneu al CCAB sau cu delegatul FRB, dupa caz.
Nerespectarea acestor obligatii de catre reprezentantul organizatorilor, conduce la aplicarea sanctiunilor prevazute in RGOC.

4.CCCLT roaga toate cluburile care organizeaza jocuri (etape saptamanale sau turnee) in localitatea de resedinta sa ia nota de faptul ca aceste jocuri trebuie sa se desfasoare in sali omologate si care au fost comunicate prin cererea de inscriere in campionat. Orice abatere este supusa prevederilor RGOC.

5. Sportivul Mesaros R legitimat la clubul LPS CSS Bihorul Oradea, descalificat urmare a acumularii a doua Greseli Tehnice pentru proteste, injurii si amenintari la adresa arbitrilor, in timpul jocului din cadrul CN U16 masculin, disputat in data de 26.01.2013 intre echipele LPS CSS Bihorul Oradea si LPS Tg. Mures, este suspendat pe o perioada de 30 de zile incapand cu data 27.01.2013.

6. Se sanctioneaza cu avertisment cluburile MC Sport Cluj-Napoca si CS BBALL 6 Sf. Gheorghe pentru neinformarea in termenul stabilit (23 ianuarie 2013) referitoare la respectarea deciziei Biroului Federal privind reprogramarea jocurilor care trebuiau sa se desfasoare cu ocazia turneului 2, Liga I feminin de la Galati.

Din categoriile: Comisia de competitii

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI

Vezi toate stirile
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.