Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Comisia de competitii

Vineri, 8 februarie 2013

Comunicat CCCLT 07.02.2013

Autor: Federatia Romana de Baschet

In sedinta din 07.02.2013 CCCLT a solutionat o serie de puncte aflate pe ordinea de zi dupa cum urmeaza:
 
1. In urma retragerii cluburilor CS Phoenix Galati si WOP Arad, CN Liga 1 grupa valorica B se va desfasura sub forma de turnee. Programul si datele de desfasurare se vor anunta pana la 15.02.2013, dupa consultarea echipelor ramase in competitie.
 
2. Avand in vedere prevederile RGOC art. 22.19, pct. c, CCCLT a constatat ca gruparile care s-au retras  sunt in situatia de a fi penalizate. Decizia finala privind cuantumul penalizarii va fi anuntata ulterior.
 
3. Urmare a notificarilor primite din partea  reprezentantilor CCAB la turneele CN de juniori (arbitri responsabili de turneu), CCCLT roaga organizatorii tuturor turneelor a CN sa asigure asistenta medicala de prim ajutor la TOATE jocurile competitiei respective, pentru a evita situatiile care se incadreaza in prevederile RGOC art. 14.2 si a celorlalte reglementari conexe.
 
4. Urmare a analizei transmiterii rezultatelor, CCCLT a constatat ca o serie de persoane fizice (arbitrii responsabili de turneu, organizatori de turnee, respectiv organizatorii jocurilor pe etape in calitate de gazde) nu s-au achitat de sarcinile care le-au revenit in legatura cu transmiterea rezultatelor.
In acest sens, toate persoanele care nu au respectat prevederile RGOC art.11.33 si 18.9 sunt pasibilie de sanctiuni si urmeaza sa suporte rigorile acestora. Decizia CCCLT privind aplicarea masurilor prevezute de regulamenete  va fi luata si comunicata in cursul saptamanii viitoare.
 
5. Tragerea la sorti pentru faza a II-a a CN Liga 2 masculin (turneele semifinale), va avea loc la sediul FR Baschet in ziua de 04.03.2013 ora 14:00.
Solicitarile scrise (utilizand NOUL formular tip) pentru organizarea turneelor sunt asteptate pana in ziua de 07.03 2013, ora 16:00.
 
6. CCCLT a decis aplicarea unor sanctiuni dupa cum urmeaza:
a. CS Gaz Metan Medias a fost sanctionata, confrom prevederilor RGOC art. 22.24/a si RS LNBM pct. F/Statistica, pentru nerespectarea prevederilor RGOC art.11.27 si RS LNBM pct. F/Statistica, privind transmiterea ”Live” a jocului si statisticii pe site-ul FR Baschet,
b. CS  Bball 6 Sf. Gheorghe a fost sanctionata cu ”Ultim avertisment” pentru Infractiuni prevazute in ROJB art.2.4.3. al. 2, Anexa Echipament Ttehnic art.16.1al. 2, si RGOC art.8.1. al.2 si 22.24/a, privind respectarea diagramei de amenajare a terenului de joc,
c.  CS MC Cluj Napoca a fost notificata asupra prevederilor RS Liga 1 cap. 9, coroborat cu RGOC art. 22.19, pct. c, in legatura cu comunicarea deciziei de retragere din CN Liga 1 Feminin.
d. Privind memoriul CS Phoenix Constanta, CCCLT a notificat petentului obligatia respectarii in intregime a procedurii si a prevederilor RGOC art. 20.4.

Din categoriile: Comisia de competitii

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.