Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Comisia de competitii

Joi, 28 februarie 2013

Comunicat CCCLT 28.02.2013

Autor: Federatia Romana de Baschet

1. Au fost operate unele schimbari de date ale competitiilor. Noile date sunt dupa cum urmeaza:

- Turneu Semifinal CN U14 masculin si feminin - 26-28 aprilie 2013
- Turneu Final CN U15 masculin si feminin - 29 aprilie - 03 mai 2013
- Liga a II-a de Baschet feminin - Turneul 5 - 11-12 mai 2013

2. CCCLT primeste cererile pentru organizarea turneelor semifinale CN U15 masculin si feminin, GVA si GVB, pe adresa de e-mail: competitii@frbaschet.ro sau prin fax: 021/3170489 pana cel tarziu 06 martie 2013.

3. CCCLT primeste cereri pentru organizarea turneelor finale la toate categoriile de juniori. Turneele finale se vor organiza in aceeasi localitate si perioada atat pentru masculin cat si pentru feminin. In legatura cu aceasta organizatorii trebuie sa puna la dispozitie doua sali pentru joc, avand dimensiuni regulamentare, si toate echipamentele tehnice prevazute de regulament, in stare de functionare.

4. CCCLT atrage atentia tuturor cluburilor sportive care doresc sa organizeze turnee sau doresc sa adreseze solicitari, ca singura cale oficiala pentru a face acest lucru este aceea de a utiliza numarul de fax: 021/3170489 sau adresele de e-mail: competitii@frbaschet.ro sau federatia@frbaschet.ro.
Folosirea adreselor particulare ale persoanelor din FR Baschet va duce la posibilitatea de a nu se lua in considerare solicitarile exprimate.

5. CCCLT a analizat evenimentele produse cu ocazia jocului din cadrul CN U16 masculin dintre echipele CSS Targu Jiu si CSS Nr 1 Pajura Bucuresti, si in baza raportului brigazii de arbitri, a raportului suplimentar inaintat de arbitrul principal si a unui videoclip, a hotarat in conformitate cu RSCN U16, art 4.2, prin asimilare sa suspende dreptul de joc al sportivului Diaconescu Anton de la echipa CSS Nr. 1 Pajura Bucuresti, incepand cu data de 25 februarie 2013. Suspendarea este valabila si pentru alte categorii ale CN la care jucatorul are dreptul sa activeze.
De asemenea in conformitate cu prevederile RGOC art 27.7 pct. c, ultimul paragraf, CCCLT inainteaza dosarul pentru analiza si decizie finala Comisiei de Disciplina a FR Baschet.

6. Analizand raportul comisarului delegat la jocul dintre SCM U Craiova si BC Mures Tg. Mures din data de 17 februarie 2013, in baza prevederilor RGOC art. 10.31 si 22.28/c, pentru folosirea neregulamentara a microfonului si a sistemului de sonorizare al salii polivalente din Craiova, a decis sanctionarea clubului SCM U Craiova.

Din categoriile: Comisia de competitii

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.