Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Marti, 5 martie 2013

Zona speciala pentru fani la All Star Game, Craiova 2013

Autor: Federatia Romana de Baschet

Federatia Romana de Baschet si Sport Arena Streetball organizeaza, in premiera, in cadrul evenimentului “All Star Game 2013”, care va avea loc in Sala Polivalenta din municipiul Craiova, in data de 18 martie, o zona speciala pentru fanii care vor participa la spectacolul stelelor din LNBM.
Urmand modelul american, aceasta zona speciala, intitulata “Jam Session All Star Game – Craiova 2013”, va permite fanilor de toate varstele sa descopere din tainele baschetului, sa arunce la cos, sa participe la diverse concursuri sau sa-si intalneasca jucatorii preferati pentru sesiuni de autografe. Zona speciala va fi organizata chiar la intrarea in Sala Polivalenta, atat in afara, cat si pe holuri, urmand sa devina cu siguranta un punct de atractie pentru cei peste 4.000 de fani care vor umple tribunele la spectacolul stelar din 18 martie. Pe de alta parte, Federatia Romana de Baschet si Sport Arena Streetball le rezerva fanilor multe alte surprize pe tot parcursul evenimentului, incercand sa transforme evenimentul All Star Game 2013 intr-o adevarata sarbatoare a baschetului masculin romanesc.
Mentionam ca accesul la “Jam Session All Star Game – Craiova 2013” va fi permis incepand cu ora 15.00 iar participarea este gratuita pentru toti posesorii de bilete.

Pe aceasta cale, va reamintim ca pana in dimineata zilei de 11 martie 2013, fanii baschetului masculin romanesc, si nu numai, au ocazia sa-si voteze favoritii la adresa: http://www.frbaschet.ro/all-star-game/masculin

Din categoriile: Stirea zilei, Liga Nationala de Baschet masculin, Jucatori

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.