Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Jucatorii etapei

Vineri, 15 martie 2013

FREEMAN si SILVASAN, jucatorii etapei XXVII

Autor: Federatia Romana de Baschet

Dupa doua sezoane in care Federatia Romana de Baschet a readus in prim-plan conceptul de "jucatorul etapei", traditia va continua si in editia de campionat 2012-2013. Forul de specialitate din Romania ii va desemna dupa fiecare runda din Liga Nationala pe cei mai buni jucatori, atat la masculin, cat si la feminin. Mentionam ca in analizele prezentate se va tine cont de eficienta si mai ales randamentul sportivilor inregistrate statistic (randamentul = eficienta/minute jucate) in cadrul fiecarui meci, de victoria echipei in care a evoluat sportivul, de gradul de dificultate al jocului respectiv, dar si de timpul petrecut pe parchet (minimum 20 de minute/joc).

Jucatorul etapei a XXVII-a din LNBM este MIHAI SILVASAN

Extrema de forta MIHAI SILVASAN, de la U-Mobitelco BT Cluj-Napoca, este declarat “Jucatorul etapei a XXVII-a din LNBM” in urma evolutiei senzationale din meciul castigat pe teren propriu in fata echipei Energia Rovinari, cu scorul de 86-74. Internationalul roman a avut o contributie importanta la victoria echipei antrenate de Niksa Bavcevic, acumuland in 24:48 de minute de joc o eficienta de 36 de unitati, cu un randament record de 1,440, si o linie statistica in care a bifat: 22 puncte, 1x3, 8 recuperari, 4 pase decisive si 4 interceptii.
In cadrul aceleeasi etape, evolutii deosebite au mai avut Daniel Dillon (35:25 – eficienta de 42 de unitati; randament 1,200; 34 puncte, 4x3, 7 recuperari, 5 pase decisive, 1 interceptie), de la CSM Oradea, in jocul castigat la pas in fata CSM Bucuresti, cu scorul de 95-77, Catalin Burlacu (26:23 – eficienta de 30 de unitati; randament 1,153; 21 puncte, 3x3, 7 recuperari, 5 pase decisive, 1 interceptie, 1 capac), de la CSU Ploiesti, in meciul castigat lejer in dauna SCM U Craiova, cu scorul de 83-66, si Jeremi Booth (33:08 – eficienta de 31 de unitati; randament 0,939; 28 puncte, 4x3, 11 recuperari, 1 pas decisiv, 1 interceptie), de la BC Farul Constanta, in jocul castigat in deplasare pe terenul echipei Dinamo, cu scorul de 77-68.
 
Jucatoarea etapei a XXVII-a din LNBF este SHANIKA FREEMAN
 
Pivotul SHANIKA FREEMAN, de la CSM Satu Mare, este declarata “Jucatoarea etapei a XXVII-a din LNBF” in urma evolutiei foarte bune din jocul castigat pe terenul echipei BCM Danzio Timisoara, cu scorul de 72-60. Baschetbalista de origine americana a avut o contributie importanta la victoria echipei antrenate de Dan Fleseriu, acumuland in 30:42 de minute de joc o eficienta de 42 de unitati, cu un randament de 1,358, si o linie statistica deosebita, in care a bifat si un double-double: 26 puncte, 21 recuperari, 3 pase decisive, 1 interceptie si 3 capace.
Din aceeasi etapa, jocul dintre Universitatea Cluj si SCM U Craiova a fost reprogramat pentru data de 24 martie 2013.

Din categoriile: Jucatorii etapei, Liga Nationala de Baschet feminin, Liga Nationala de Baschet masculin

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.