Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Luni, 18 martie 2013

Surprizele serii la ALL STAR GAME - CRAIOVA 2013

Autor: Federatia Romana de Baschet

Astazi, 18 martie, baschetul este in sarbatoare, pregatindu-se de meciul stelelor din LNBM, cel mai spectaculos eveniment baschetbalistic al fiecarui an. In acest an, All Star Game-ul baschetului romanesc este gazduit, in premiera, de municipiul Craiova, in cea mai noua arena sportiva a Romaniei.

Activitatile de la ALL STAR GAME - CRAIOVA 2013 au inceput inca de dimineata, atucni cand cele doua echipe (Sud si Nord) au avut programate antrenamentele oficiale. Dupa incheierea sedintei de pregatire, baschetbalistii au oferit cadouri copiilor institutionalizati, aflati in grija Directiei Judetene pentru Protectia Copilului Dolj.

La pranz, de la ora 12:00, a avut loc conferinta de presa oficiala a evenimentului, acolo unde, pe langa declaratiile de presa, a fost dezvaluita o alta supriza: prezentatorul evenimentului. Acesta va fi actorul Adrian Vancica (interpretul celebrului "Celentano" din serialul "Las Fierbinti"). De asemenea, in cadrul conferintei de presa a fost prezentat si echipamentul oficial al ALL STAR GAME - CRAIOVA 2013.

Recent inaugurata Sala Polivalenta din Banie asteapta peste 4.000 de spectatori in tribune dupa-amiaza, incepand cu ora 16:00, atunci cand debuteaza primul eveniment al serii, Meciul Sperantelor baschetului romanesc, care va opune cei mai talentati tineri jucatori romani, impartiti in doua echipe dupa acelasi principiu ca si main-eventul serii: Nord si Sud.

In pauza Meciului Sperantelor va avea loc o demonstratie de baschet in scaun rulant, sustinuta de jucatorii Fundatiei Motivation.

In program va urma o alta premiera, un recital incendiar sustinut de Anna Lesko, iar apoi, de la ora 18:00, in transmisiune directa pe canalul TV DigiSport, va debuta main-eventul serii, meciul dintre selectionatele Sudului si Nordului.
In pauzele dintre sferturile jocului vor avea loc numeroase concursuri, atat intre jucatori, cat si interactive, cu publicul.

ALL STAR GAME - CRAIOVA 2013 se va incheia seara tarziu, atunci cand va avea loc un bal de caritate, care are drept scop strangerea de fonduri pentru Sectia de Pediatrie a Spitalului de Copii din Craiova.

Din categoriile: Stirea zilei, Stiri, Jucatori

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.