Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Marti, 19 martie 2013

Spectacol total la ALL STAR GAME - CRAIOVA 2013

Autor: Federatia Romana de Baschet

In fata a 4.000 de spectatori inimosi, animati de actorul Adrian Vancica, stelele baschetului din Liga Nationala masculina au facut un show de zile mari in Sala Polivalenta din Craiova. Cel mai asteptat eveniment baschetbalistic al fiecarui an s-a desfasurat pe durata a mai bine de 4 ore. Debutul a fost asigurat, de la ora 16:00, de catre selectionatele de tineret ale Nordului si Sudului (pregatite de Gabriel Clapon si Razvan Cenean), Meciul Sperantelor incheindu-se nedecis, 112-112 . De precizat ca, in pauza acestui joc, s-a disputat o emotionanta partida demonstrativa sustinuta de echipa de baschet in scaun rulant a Fundatiei Motivation.

A urmat un incendiar concert sustinut de Anna Lesko, iar apoi, de la ora 18:00, au intrat pe teren marile vedete. Jocul a fost presarat de numeroase si spectaculoase reusite, aplaudate si de oficialitati de prim rang: premierul Victor Ponta, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu, secretarul de stat pe probleme de Sport, Carmen Tocala, primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu sau omul de afaceri Ion Tiriac.

Pe langa spectacolul baschetbalistic, au existat si numeroase alte provocari: traditionalele concursuri de slam-dunk (castigat de Travis Lee Bureau - SCM U Craiova) si de aruncari de la 3 puncte (castigat de Rade Dzambic - SCM U Craiova), un concurs de indemanare (castigat de Baris Aktas - CSU Atlassib Sibiu), dar si provocari pentru spectatori. De asemenea, un alt moment extrem de gustat de public a fost cel in care, aproape de finalul jocului, la un time-out, toti baschetbalistii s-au antrenat in cel mai in voga dans al momentului, Harlem Shake.

MVP-ul All Star Game - Craiova 2013 a fost declarat Dominique Archie (BC Timisoara) - foto , cel care a inscris 38 de puncte pentru echipa Nordului, in meciul incheiat la egalitate 114-114.

Si Meciul Sperantelor si-a desemnat un MVP, acesta fiind Vlad Negoitescu (CSU Ploiesti).

Succesul evenimentului sportiv s-a extins si seara, la Balul de Caritate organizat la Hotelul Lido, acolo unde au fost licitate numeroase articole sportive cu autografele participantilor la All Star Game - Craiova 2013 sau ale unor fosti mari campioni ai Romaniei la diferite discipline sportive. In urma licitatiei, a fost stransa suma de 49.400 lei, fondurile urmand sa ajute dotarea Clinicii de Pediatrie din Craiova.

Din categoriile: Stirea zilei, Stiri, Jucatori

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.