Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Anunturi importante

Marti, 16 aprilie 2013

Sanctiuni disciplinare - incidente la jocul SCM U Craiova - Gaz Metan Medias

Autor: Federatia Romana de Baschet

Referitor la evenimentele petrecute la jocul din cadrul Play-Off-ului Ligii Nationale de Baschet Masculin, Turul I, jocul 2, dintre echipele SCM Universitatea Craiova si Gaz Metan Medias, disputat in data de 15.04.2013, la Craiova, in Sala Polivalenta, Comisia de Disciplina a FR Baschet, intrunita in sedinta in data de 16.04.2013, hotaraste:

Sanctionarea clubului organizator al jocului, SCM Universitatea Craiova, in conformitate cu Art. 17.8, alin. 8, din Regulamentul de Disciplina, cu amenda in valoare de 250 Euro pentru intrarea in teren, dupa terminarea jocului, a unor persoane neautorizate.

Sanctionarea sportivului Rade DZAMBIC, in conformitate cu Art. 17.3, alin c, din Regulamentul de Disciplina pentru “ … acte de violenta la adresa adversarilor … “  cu suspendare pentru 4 (patru) etape si amenda in cuantum de 600 Euro. Sportivul Rade DZAMBIC este considerat recidivist in conformitate cu Procesul Verbal incheiat in data de 01.03.2013, si toate sanctiunile sunt dublate.

Sanctionarea sportivului Travis Lee BUREAU, in conformitate cu Art. 17.3, alin c, din Regulamentul de Disciplina pentru “ … acte de violenta la adresa adversarilor … “   cu suspendare pentru 2 (doua) etape si amenda in cuantum de 300 de euro.

Sanctionarea sportivului Zoran KRSTANOVIC, in conformitate cu Art. 17.3, alin c, din Regulamentul de Disciplina pentru “ … acte de violenta la adresa adversarilor … “  cu suspendare pentru 2 (doua) etape si amenda in cuantum de 300 Euro.

Sanctiunile Comisiei de Disciplina pot fi atacate cu Apel in termen de 48 de ore conf. Art 20 din Regulamentul de Disciplina.

Din categoriile: Anunturi importante

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.