Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stiri

Vineri, 26 aprilie 2013

Miscare in aer liber cu ocazia Saptamanii Tineretului

Autor: Federatia Romana de Baschet

Cu ocazia “Saptamanii Tineretului” (02-09 mai), Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti ne-a anuntat, astazi, ca va organiza mai multe actiuni de “miscare in aer liber”, bucurestenii avand ocazia sa participe la “Caravana Tineretului”, “Jocurile Tineretului” si “Crosul Tineretului”.
Evenimentele organizate de DSTMB se adreseaza publicului larg bucurestean si sunt menite sa promoveze un stil de viata sanatos, fiind si un indemn catre educatie, sport, cultura si arta.
Conform organizatorilor, prima actiune, “Caravana Tineretului” (mers pe bicicleta), va avea loc in data de 02 mai 2013, cu incepere de la ora 15:30, doritorii urmand sa plece din Parcul Politehnicii pe un traseu prestabilit: Parcul Politehnica (plecare) – Splaiul Independentei  - Strada Bibescu Voda – Bdul. Dimitrie Cantemir – Bdul. Tineretului – Parcul Lumea Copiilor (sosire).
Cea de-a doua actiune, “Jocurile Tineretului”, este programata tot pentru data de 02 mai 2013, in Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4, cu incepere de la ora 17:00, iubitorii de miscare avand la dispozitie mai multe “oferte”, printre care si intreceri de streetball, pe terenurile de baschet.
Seria actiunilor sportive organizate de DSTMB cu ocazia “Saptamanii Tineretului” se va incheia in data de 08 mai 2013, cu “Crosul Tineretului”, participantii urmand sa se adune la intrarea din Parcul Herestrau (Piata Charles de Gaulle), cu incepere de la ora 08:00, startul fiind programat pentru ora 10:00.

Din categoriile: Stiri, Anunturi importante

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.