Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Luni, 15 iulie 2013

Reprezentare romaneasca la FIBA Europe Basketball Camp for U15 Girls, Postojna 2013

Autor: Federatia Romana de Baschet

Baschetul feminin romanesc a fost din nou reprezentat la traditionalul stagiu de pregatire organizat la Postojna, care a adunat la start sportive, antrenori si arbitri din 23 de tari de pe Batranul Continent. Ca si in anii precedenti, si la cea de-a VII-a editie a “FIBA Europe International Basketball Camp for U15 Girls” au fost prezente peste o suta de sportive, reprezentand “next generation of european stars”, din partea Romaniei participand o delegatie formata din sportivele Podar Alina (CSU Brasov) si Andreea Burz (ACS Champions), antrenoarea Silvia Prejban (CSS Bega Timisoara) si arbitrul divizionar Amalia Marchis (Cluj-Napoca). Pe durata stagiului, care s-a tinut in perioada 7-12 iulie, s-au implicat direct la antrenamente instuctorii de antrenori Fabio Fossato (Italia), Janez Drvaric (Slovenia), Imre Szittya (Germania) si Marlies Kiefer (Austria), in vreme ce arbitrii prezenti au fost monitorizati de instructorii FIBA, Chantal Julien (Franta) si Kati Nynas (Finlanda).
La camp a mai fost prezent si secretarul general al FIBA-Europe, Kamil Novak, care s-a declarat placut surprins de calitatile sperantelor baschetului feminin european, dar si de infrastructura de la Postojna.
La festivitatea de inchidere a stagiului, Alexandra Antonova din Rusia a fost nominalizata ca MVP, Sandra Tel din Estonia a primit premiul pentru “cea mai de perspectiva jucatoare”, Cristina Stanciuca din Anglia a fost recompensata cu trofeul “cel mai valoros antrenor” iar Brigita Kaskoto a fost desemnata cel mai de perspectiva arbitru.

Din categoriile: Stirea zilei, Jucatori, Anunturi importante

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.