Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Luni, 5 august 2013

Romania va juca in grupa 9-17 la Europenele U16 din Portugalia

Autor: Federatia Romana de Baschet

Reprezentativa feminina U16 a Romaniei a inregistrat in aceasta dupa-amiaza cea de-a treia infrangere in Grupa B a Campionatului European U16 din Portugalia, tricolorele pregatite de antrenorii Suzana Onaca, Razvan Moldovan si Madalina Postelnicu cedand si in fata Luxemburg, cu scorul de 44-50 (12-20, 9-8, 4-9, 19-13). In urma acestui esec, Romania a ocupat locul al patrulea in Grupa B si va evolua in cadrul seriei valorice 9-17, in Grupa G.
 
Tinerele baschetbaliste din nationala Romaniei n-au reusit nici azi sa gaseasca solutii pentru a sparge gheata in grupa B a Campionatului European U16, care se desfasoara in aceste zile in localitatea portugheza Matoshinos, tricolorele noastre fiind obligate sa se recunoasca invinse si de selectionata Luxemburg. Dupa 55-58 cu Anglia si 48-74 cu Finlanda, astazi, Romania a cedat si in fata Luxemburg, cu scorul de 44-50, la capatul unui joc in care adversarele au debutat in forta in primul sfert si au reusit sa-si conserve avantajul pana la final, in ciuda eforturilor echipei noastre de a recupera diferenta de pe tabela. Din nefericire, desi si-a dominat adversarul sub panouri, Romania a inregistrat un record negativ la mingi pierdute, 37 (!), capitol care si-a pus serios amprenta pe scorul final. In urma celor trei infrangeri consecutive, nationala Romaniei s-a clasat pe locul al patrulea in Grupa B si va evolua in faza urmatoare in seria valorica pentru locurile 9-17, in cadrul Grupei G.
Conform datelor statistice, punctele Romaniei au fost realizate de PETER (10 p, 2x3, 6 rec, 1 int), VULTUR (7 p, 3 rec, 2 pase, 1 int), AURSULESEI (6 p, 13 rec, 1 int, 3 cap), POP (5 p, 1x3, 2 rec, 1 pasa), NECULACHE (4 p, 3 rec, 1 pasa), CRETU (4 p, 1 rec, 3 pase), OLTEANU (4 p, 2 rec), CIORDAS (2 p, 2 rec, 1 pasa, 1 int), SERB (2 p, 1 rec). Au mai jucat FERARIU (6 rec, 4 pase, 5 int), MATEI (2 rec) si PIRNEA (1 rec).
 

Din categoriile: Stirea zilei, Loturi nationale feminin, Jucatori

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.