Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Comisia de competitii

Marti, 3 septembrie 2013

Procedura de plata a grilei de transfer

Autor: Federatia Romana de Baschet

In conformitate cu prevederile RGOC, amendate in sedinta BF din 02 Sep. 2013, pentru plata grilei se va proceda în ordinea de mai jos:
 
1. Sportivul, sau intretinatorii legali, anunta in scris clubul ”A”, la care respectivul este legitimat, ca doreste sa incheie colaborarea.
 
2. In acelasi timp, clubul ”B” va depune la FR Baschet formularul de transfer pe numele sportivului respectiv completat si semnat la toate rubricile.
 
3. Fara sa fie depusa si inregistrata solicitarea de transfer, FRB nu are temei legal sa intervina.
 
4. Clubul ”B”, care doreste perfectarea transferului, contacteaza in scris clubul ”A” si negociaza conditiile de transfer.
 
5. Daca nu se ajunge la nicio intelegere, clubul ”B” va notifica in scris clubul ”A” despre solicitarea facturii pentru plata grilei de transfer in conformitate cu criteriile stabilite de BF, si comunicate pe site-ul FR Baschet, solicitand inclusiv eliberarea acordului de transfer,
 
6. Daca clubul ”A” nu raspunde sau evita emiterea facturii, in termen de 7 (sapte) zile, clubul ”B” va notifica în scris FR Baschet asupra situatiei create
 
7. FR Baschet va notifica clubul ”A” si va solicita eliberarea facturii pentru clubul ”B” impreuna cu datele necesare facturarii (nume banca, cont bancar etc.).
 
8. Daca clubul ”A” nu emite factura în termen de 7 zile de la notificarea FR Baschet, sau nu aduce dovezi care sa sustina refuzul in acelasi interval de 7 zile, sportivul devine transferabil fara nicio compensatie materiala.
 
9. Termenul de 7 (sapte) zile pentru trimiterea la FR Baschet este aplicabil si in cazul netransmiterii acordului de transfer, dupa efectuarii platii.
 
10. În cazul în care exista o întelegere contractuala scrisa intre club si sportiv, atunci primeaza intelegerea contractuala. In aceste cazuri nu se aplica principiul grilei, transferul facandu-se prin negocierea sumei de plata.
 
11. Eventualele litigii dintre parti se vor rezolva amiabil sau in instanta civila.

Din categoriile: Comisia de competitii

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.