Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Marti, 5 noiembrie 2013

Inspectie FIBA-Europe pentru Eurobasket Women 2015

Autor: Federatia Romana de Baschet

Trei reprezentanti de calibru ai FIBA-Europe, Richard Stokes (Head of Competition), Isabella Della Fiori (Event Management at FIBA-Europe Properties) si Sakis Kontos (Head of Communication), vor sosi in cursul acestei zile in Romania pentru a inspecta locatiile romanesti care vor gazdui EuroBasket Women 2015, respectiv salile de sport si hotelurile din Timisoara si Oradea. In cadrul vizitei din vestul tarii, oficialii FIBA-Europe vor fi insotiti de Ivan Bodrogvary, membru in Board-ul FIBA-Europe si director al EuroBasket Women 2015, dar si de un reprezentant al Federatiei de Baschet din Ungaria, iar amfitrion din partea FR Baschet va fi managerul general Horia Paun.
 
Desi mai sunt aproape doi ani pana la EuroBasket Women 2015, eveniment ce va fi organizat, in premiera continentala, de catre federatiile de specialitate din Romania si Ungaria, oficialii FIBA-Europe sunt extrem de interesati de locatiile care vor gazdui cea mai importanta competitie baschetbalistica feminina inter-tari de pe Batranul Continent. Astfel, in cursul acestei zile, Richard Stokes, Isabella Della Fiori si Sakis Kontos sunt asteptati sa soseasca in Timisoara pentru un scurt “site-visit”. Conform celor declarate de managerul general al FR Baschet, Horia Paun, care-i va insoti pe inaltii oaspeti in timpul vizitelor din municipiile Timisoara si Oradea, oficialii FIBA-Europe sunt extrem de interesati de locatiile in care se vor derula jocurile din grupele repartizate sa se desfasoare in Romania, precum si de hotelurile in care vor fi cazate delegatiile participante. “Din cele discutate, doresc sa vada atat Sala Sporturilor din Timisoara, cat si Arena Antonio Alexe din Oradea, dar si hotelurile in care vor fi cazate echipele, arbitri, oficialii FIBA-Europe, reprezentantii mass-media si fanii din afara granitelor tarii. Este un site-visit programat pentru a vedea ce trebuie sa mai punem la punct si ce mai este de imbunatatit pentru ca la ora debutului EuroBasket Women 2015 totul sa fie perfect. Sunt foarte multe aspecte de discutat atat din punct de vedere organizatoric, cat si administrativ”, a spus Horia Paun.
Totodata, oficialii FIBA-Europe vor mai discuta de-a lungul vizitei in Romania si cu reprezentantii administratiilor locale din Timisoara si Oradea, precum si cu presedinti si manageri de club din zona respectiva.

Din categoriile: Stirea zilei, Anunturi importante, Stiri

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.