Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Joi, 28 noiembrie 2013

COMUNICAT IMPORTANT PENTRU ADUNAREA GENERALA DE ALEGERI!

Autor: Federatia Romana de Baschet

In ultima perioada, mai multe structuri sportive afiliate la FRB, care nu si-au nominalizat reprezentantii cu drept de vot pentru Adunarea Generala de Alegeri pana in data de 11.11.2013, conform Art. 55, litera c, din Statutul FRB, au insistat telefonic la Secretariatul de Alegeri din cadrul FRB ca doresc sa participe la sedinta din data de 02.12.2013.
Tinand cont de aceasta si pentru a nu ingradi dreptul la vot al structurilor sportive in cauza, secretarul general al FRB s-a consultat cu delegatul MTS pe marginea Art. 53 din Statutul FRB si anunta, sub rezerva validarii de catre Biroul Federal convocat pentru data de 02.12.2013, ora 09:00, urmatoarele:
 
-         Structurile sportive afiliate la FRB, care nu si-au nominalizat reprezentantii cu drept de vot pentru Adunarea Generala de Alegeri pana in data de 11.11.2013, POT PARTICIPA la Adunarea Generala de Alegeri din 02.12.2013 NUMAI DACA persoana desemnata prezinta la intrare delegatia scrisa, semnata si stampilata de conducatorul structurii in cauza SAU transmite la Secretariatul de Alegeri al FRB formularul tip de nominalizare. Totodata, persoana desemnata sa participe la Adunarea Generala de Alegeri din data de 02.12.2013 trebuie sa prezinte la intrare si actul de identitate.
 
Mentionam ca in cazul in care Biroul Federal al FRB va aproba prezenta acestor delegati cu drept de vot la Adunarea Generala de Alegeri, numele structurilor sportive si al persoanelor in cauza vor fi trecute pe o lista speciala.

Din categoriile: Stirea zilei, Anunturi importante, Comisia de competitii

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.