Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Anunturi importante

Marti, 10 decembrie 2013

DECIZII COMISIA DE DISCIPLINA, 10.12.2013

Autor: Federatia Romana de Baschet

In data de 10.12.2013, a avut loc la sediul Federatiei Romane de Baschet, din B-dul.Basarabia,nr. 39, sedinta Comisiei de Disciplina (n.n. – prezenti Nicolae Parsu, presedinte, si Titus Tarau, membru), in cadrul careia s-au analizat urmatoarele cazuri:
1. Incidentele petrecute la jocul de baschet dintre echipele CSS Targoviste si CS Phoenix Galati (U18, M), disputat in data de 24.11.2013, in sala CSS Targoviste.
2. Incidentele petrecute la jocul de baschet dintre echipele CSU Atlassib Sibiu si CSU Ploiesti (LNBM), disputat in data de 07.12.2013, in Sala Sporturilor Transilvaniadin Sibiu.
 
1. In cazul incidentelor petrecute in sala CSS Targoviste, Comisia de Disciplina a avut in vedere raportul arbitrului Adrian Cuvatov si a hotarat urmatoarele:
- Suspendarea sportivului Tudorache Danielpentru 3 (trei) etape din CN U18 masculin si amenda in cuantum de 100 Euro, in conformitate cu art. 17.3, alin b,din Regulamentul de Disciplina.
Conform art. 20 din Regulamentul de Disciplina,sentinta Comisiei de Disciplina poate fi atacata cu apel in termen de 48 de ore, trimitand un memoriu scris pe adresa FR Baschet si dovada platii taxei de apel in valoare de 300 Euro.
 
2. In cazul incidentelor petrecute in Sala Sporturilor “Transilvania” din Sibiu, Comisia de Disciplina a avut in vedere raportul comisarului jocului,Eugen Poenaru, raportul arbitrului Marius Ciulin si analiza imaginilor video din timpul jocului, si a hotarat urmatoarele:
- Suspendarea sportivului Rawle Marshall pentru 2 (doua) etape si amenda in cuantum de 300 Euro, in conformitate cu art. 17.3, alin b,din Regulamentul de Disciplina.
- Suspendarea managerului Alexandru Iacobescu pentru 2 (doua) etape si amenda in cuantum de 150 EURO, in conformitate cu art. 17.2, alin a,din Regulamentul de Disciplina.
Comisia de Disciplina atrage atentia ca,in cazul recidivei in cadrul aceluiasi sezon, Regulamentul de Disciplina prevede penalitate dubla si suspendarea pentru tot restul sezonului.
Conform art. 20,din Regulamentul de Disciplina,sentinta Comisiei de Disciplina poate fi atacata cu apel in termen de 48 de ore, trimitand un memoriu scris pe adresa FR Baschet si dovada platii taxei de apel in valoare de 300 Euro.
- Comisia de Disciplina atrage atentia ca perpetuarea unor manifestari lipsite de Fair-Play din partea publicului se sanctioneaza drastic la adresa Clubului Organizator, ducand la suspendarea terenului pana la 5 (cinci) etape, conform art 17.8,din Regulamentul de Disciplina. Tinand cont de aceasta, clubul CSU Sibiu primeste un avertisment si este rugat sa ia masurile necesare pentru desfasurarea in bune conditii de Fair-Play a jocurilor de baschet.

Din categoriile: Anunturi importante, Comisia de disciplina, Liga Nationala de Baschet masculin

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI

Vezi toate stirile
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.