Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Joi, 23 ianuarie 2014

Vino si tu la Street Heroes - Cool as Ice Part 2, in 8 februarie, la Turbohalle

Autor: Federatia Romana de Baschet

Cel mai “cool” Festival de cultura urbana din Romania, Street Heroes, a ajuns la cea de-a IX-a editie si da startul, in 8 februarie, la 24 de ore de distractie continua!

In data de 8.02.2014, incepand cu ora 10:00, sunteti invitati la Turbohalle pentru a va delecta cu cel mai energizant mix de cultura urbana: streetball, muzica, sporturi extreme, breakdance, graffiti, lifestyle si street wear mixat 24 de ore fara oprire.
Asa cum v-ati obisnuit, a IX-a editie vine cu un format improspatat, plin de actiune. Dupa ce au construit rampe, pereti de graffiti, au decorat bowl-ul din parcul Tineretului, au construit un skatepark indoor la Turbohalle, au mers in delegatie la Cluj la festivalul Electric Castle unde au construit un spot urban de 300 de metri patrati cu skatepark si pereti de graffiti si un skatepark in centrul unui monument istoric, Arenele Romane, “STREET HEROES” se muta la Turbohalle.
“STREET HEROES - Cool as Ice Part 2”se desfasoara intr-un setup nou, cu o sala dedicata sportului extrem, o alta incinta pentru entertainment si cea de-a treia pentru arta. In data de 8 februarie, la Turbohalle, se aleg cele mai cool tinere talente care se califica automat in semifinala din vara. Calificarile incep devreme iar ziua continua cu sporturi extreme, bboy, streetball si gaming. Imagineaza-ti cum ar fi sa intri intr-un playground cu cinci dintre cele mai tari sporturi urbane, 3 setup-uri diferite si o zona de jocuri in care sa te intalnesti cu cei mai buni prieteni si sa ramaneti uimiti de trick-urile pe care le fac supraomuletii concurenti.
Premiile puse la bataie pentru competitiile urbane sunt in valoare 3000 euro.
Seara petrecem in stil Street Heroes. Incepand cu ora 22:00, cei mai badass eroi vor fi prezenti pe scena din sala muzicala. Dupa o zi victorioasa, plina de trick-uri spectaculoase, toti supereroii urbani se aduna si incep o noapte delicioasa plina de actiune si distractie. Reteta muzicala secreta superhot.
Mash Out Pose (M.O.P.) vin pentru prima data in Romania si promit sa zguduie peretii fostei fabrici care gazduieste evenimentul, impreuna cu Massappeals si Jikay (All Trap Music).  Artistii locali care vor urca pe scena “Street Heroes Cool as Ice 2” sunt raku, Haarp Cord, CTC si sunt gata sa apese “play” la 24 de ore de distractie fara limite.
Asadar, fii sigur ca incepi in forta noul an si participa la cel mai mare spectacol de cultura urbana din Romania! 8 februarie, Turbohalle.
 
Pe acesta cale, organizatorii vin in intampinarea participantilor la eveniment cu o serie de informatii despre competitii si procedura de inscriere la fiecare disciplina.
In timpul competitiilor sound-ul va fi asigurat de BASS TURBAT (DRU KLEIN, UNLOKA, HARDPLAY)
 
Raiffeisen STREETBALL by SPORT ARENA 
Inscrieri:
Inscrierile se fac la adresa de mail streetball@streetheroes.ro pana pe 3 febuarie 2014.
Emailul de inscriere trebuie sa contina:
Numele echipei si membrii acesteia
Link profil http://www.3x3planet.com/ (sign up, dreapta sus)
Declaratie de asumare a riscului si raspunderii  pentru fiecare din membrii echipei (vezi link mai jos), care e necesar sa fie imprimata, semnata si scanata sau pozata pentru a fi atasata e-mailului de inscriere. (daca ai sub 18 ani documentul trebuie semnat si de unul dintre parinti)
Fiecare echipa inscrisa trebuie sa fie formata din 4 membri: 3 jucatori + 1 rezerva.
Se pot inscrie maximum 12 echipe de juniori. Prioritatea va fi data de ordinea primirii e-mailurilor de inscriere.
Program: 08:00 -19:00
Desfasurare:
 - juniori -18 (inscriere deschisa amatori)
 - seniori 18+ (nu se pot inscrie amatori, ci doar cei care primesc invitatie de la Sport Arena Streetball)
 - meciul vedetelor, dunk demo, skills contest, 3P contest
Premii:
Locul 1 : 4 jucatori: King Size StreetBall SuperHero Kit
Locul 2 : 4 jucatori: StreetBall SuperHero Kit 
Locul 3&4 : 4 jucatori: StreetBall Hero Kit  
Pentru mai multe informatii legate de inscriere si concurs, trimite email la streetball@streetheroes.ro! 
 
SKATE
Inscrieri:
Inscrierile se fac la adresa de email skate@streetheroes.ro pana pe 3 febuarie 2014. 
Emailul de inscriere trebuie sa contina: 
 -           Link video de maxim 30 de secunde, cu logo-ul streetheroes si 
 -           Declaratie de asumare a riscului si raspunderii, care e necesar sa fie imprimata, semnata si scanata sau pozata pentru a fi atasata e-mailului de inscriere. (daca ai sub 18 ani documentul trebuie semnat si de unul dintre parinti)
 
Primele 5 clipuri, cu cele mai multe view-uri pe youtube, primesc intrare gratis.
La editia Cool As Ice Part 2 pot participa numai amatori.
Program: 09:30-13:30
Desfasurare:
La Cool As Ice Part 2 facem Cool hunting de tinere talente. Riderii pe care ii consideram pro si pe care ii asteptam alaturi de noi si nume din scena internationala la editia din vara sunt: Diatcu Marius, Petrut Diatcu, Razvan Popescu, Gabriel Dorisa, Uskat, Bobo, Georgica, Piglet, Cohal Cristian, Macaria Cristi, Diky
Premii:
Locul I: 350 ron + Skate Hero Kit, Locul II: 250 ron + Skate Hero Kit, Locul III: 150 ron + Skate Hero Kit, Locul IV: 100 ron + Skate Hero Kit, Locul V: 100 ron + Skate Hero Kit, Locul VI: 50 ron + Skate Hero Kit, Locul VII: 50 ron + Skate Hero Kit, Locul VIII: 50 ron + Skate Hero Kit, Locul IX: Skate Hero Kit, Locul X: Skate Hero Kit
Pentru mai multe informatii legate de inscriere si concurs, trimite e-mail la skate@streetheroes.ro!
 
INLINE/ROLE
Inscrieri:
Inscrierile se fac la adresa de email inline@streetheroes.ro pana pe 3 febuarie 2014. 
Emailul de inscriere trebuie sa contina: 
 - Subiect XTREME sau SPEEDCROSS, in functie de categoria la care vrei sa te inscri.
 - Declaratie de asumare a riscului si raspunderii, care e necesar sa fie imprimata, semnata si scanata sau pozata pentru a fi atasata e-mailului de inscriere. (daca ai sub 18 ani documentul trebuie semnat si de unul dintre parinti)
 - Optional: link video de maxim 30 de secunde, cu logo-ul streetheroes.     
Primele 5 clipuri, cu cele mai multe view-uri pe youtube, primesc intrare gratis.
Program: 13:30-18:00
Desfasurare concurs Xtreme: 
Calificari:  jam session - grupe de rideri aprox. 7 minute
Finala: runda - fiecare finalist are 2 runde, se puncteaza cea mai buna.
Primii 3 de la editia Street Heroes Cool As Ice 2  se vor califica la invitationalul de la vara si au sansa sa concureze cu cei mai buni rideri din Romania si din strainatate.
Concursul este pentru amatori si va fi un singur concurs pentru toate varstele.
La Cool As Ice Part 2 facem Cool hunting de tinere talente. Riderii pe care ii consideram pro si pe care ii asteptam alaturi de noi si nume din scena international la editia din vara sunt: Moise Valentin,  Mihai Bivol, Militaru Mihai, Alex Gheorfi, Sorin Coseraru, Cezar Gabriel, Dumitru, Daniel Ghita (Buc.), Andrei Stoian (C-ta.)
Desfasurare concurs SpeedCross: 
Concursul este dedicat amatorilor, baieti si fete, cu varste pana la 24 ani. Iti propunem sa gusti din placerea si adrenalina pe care o traiesc practicantii de sporturi extreme. Este o senzatie unica pe care Street Heroes o face accesibila pentru fiecare dintre voi.  
Sistemul este eliminatoriu: se da startul la grupe de cate 4 - 6 rideri din care primii 2 ajunsi la finish se califica. Traseul se modifica pe masura ce se avanseaza in semifinale si finale. Finalistii concureaza in grupe de cate 2.
ATENTIE: traseul de Speed Cross va incepe cu un traseu simplu si evolueaza intr-unul complex care traverseaza rampele din skatepark. Pentru finalisti va fi un traseu antrenant, dar dificil. 
Este permisa participarea la un singur concurs din cele doua, doar la Speedcross, respectiv doar la Xtreme.
Participarea la concursul de Speedcross este permisa cu orice tip de role. Pentru concursul Xtreme sunt obligatorii rolele agressive.
Premii:
XTREME: Locul I: 350 ron + Inline Hero Kit, Locul II: 250 ron + Inline Hero Kit, Locul III: 150 ron + Inline Hero Kit, Locul IV: 100 ron + Inline Hero Kit, Locul V: 100 ron + Inline Hero Kit, Locul VI: 50 ron + Inline Hero Kit, Locul VII: 50 ron + Inline Hero Kit, Locul VIII: 50 ron + Inline Hero Kit, Locul IX: Inline Hero Kit, Locul X: Inline Hero Kit
SPEEDCROSS:  - sub 14 ani:  Locul I: 150 ron, Locul II: 100 ron, Locul III: 50 ron
 - peste 14 ani: Locul I: 200 ron, Locul II: 150 ron, Locul III: 100 ron,  Locul IV: 50 ron
Pentru mai multe informatii legate de inscriere si concurs, trimite email la inline@streetheroes.ro
 
BMX
Inscrieri:
Inscrierile se fac la adresa de email bmx@streetheroes.ro pana pe 3 febuarie 2014. 
E-mailul de inscriere trebuie sa contina: 
 -           Link video de maxim 30 de secunde, cu logo-ul streetheroes si 
 -           Declaratie de asumare a riscului si raspunderii, care e necesar sa fie imprimata, semnata si scanata sau pozata pentru a fi atasata e-mailului de inscriere. (daca ai sub 18 ani documentul trebuie semnat si de unul dintre parinti)
Primele 5 clipuri, cu cele mai multe view-uri pe youtube, primesc invites.
La editia Cool As Ice Part 2 pot participa numai amatori.
Program 18:00-21:30
Desfasurare:
La Cool As Ice Part 2 facem Cool hunting de tinere talente. Riderii pe care ii consideram pro si pe care ii asteptam alaturi de noi si nume din scena internationala la editia din vara sunt: Alin Moldovan, Demian Barnabas, Tibi Bajka, Raul Jula, Peto David, Matei Pana, Jiga Alexandru, Jonny Marian, Sinan Coveltir, Pytiu ?tefan, Mihai Straciuc, Roby (Bistrita), Peter Lorincz, Sorin Vaduva, David Gold.
Premii:
Locul I: 350 ron + BMX Hero Kit, Locul ÎI: 250 ron + BMX Hero Kit, Locul III: 150 ron + BMX Hero Kit, Locul IV: 100 ron + BMX Hero Kit, Locul V: 100 ron + BMX Hero Kit, Locul VI: 50 ron + BMX Hero Kit, Locul VII: 50 ron + BMX Hero  Kit, Locul VIII: 50 ron + BMX Hero Kit, Locul IX: BMX Hero Kit, Locul X: BMX Hero Kit
Pentru mai multe informatii legate de inscriere si concurs, trimite e-mail la bmx@streetheroes.ro!
 
BBOY
Inscrieri:
Inscrierile se fac la adresa de email thebreakinhour@gmail.com pana pe 3 febuarie 2014. 
E-mailul de inscriere trebuie sa contina: 
Subiect 7 TO SMOKE YOUNG GUNZ sau 2 vs 2, in functie de categoria la care vrei sa te inscrii.
date de identificare (nume, prenume, varsta), numar de telefon
Link video de maxim 30 de secunde, cu logo-ul streetheroes. Video-ul trebuie filmat intr-un loc de antrenament (sala, metrou, scara de bloc, camera). Linkul video trebuie postat si pe grupul de facebook de specialitate. Primele 5 clipuri, cu cele mai multe view-uri pe youtube primesc invites pe data de 05.02.2014. Do your best, 30 sec!
Program: 19:00 -21:30
Desfasurare:
 - 7 to smoke - amatori cu varsta mai mica de 21 de ani
 Calificarile se fac pe sistemul battle demonstrativ si se aleg 8 finalisti
 Finala este creata in sistem piramidal eliminatoriu 1 la 1
 - 2 vs 2 - poate participa orice dansator 
Se califica cele mai bune 8 trupe care se vor intrece in finala in sistem piramidal eliminatoriu 2 la 2
Premii:
7 to smoke Young Guns
Locul I: 300ron + Bboy Hero Kit, Locul II: 150ron + Bboy Hero Kit
2vs2 Pro Teams
Locul I: 500 ron + Bboy Hero Kit, Locul II: 300 ron + Bboy Hero Kit
Pentru mai multe informatii legate de inscriere si concurs, trimite e-mail la thebreakinhour@gmail.com!
 
DJ
Inscrieri:
Scratch Heroes
Inscrierile se fac la scratch@streetheroes.ro pana pe 3 februarie 2014.
E-mailul de inscriere trebuie sa contina: 
 -          date de identificare (nume, prenume, varsta), numar de telefon 
Mix Heroes
Inscrierile se fac la mix@streetheroes.ro pana pe 3 febuarie 2014.
E-mailul de inscriere trebuie sa contina: 
-           date de identificare (nume, prenume, varsta), numar de telefon 
 -          link soundcloud / youtube cu mix de maxim 15 min. creat de concurent
Program Scratch Heroes: 18:30-20:00; Mix Heroes: 12:00-13:00
Desfasurare:
Competitia de DJ se adreseaza tuturor pasionatilor de scratching sau mixing care vor sa se afirme in cadrul festivalului Street Heroes. Daca visezi sa pui muzica la cel mai cool festival de cultura urbana din tara, acum ai ocazia sa ne uimesti cu skillurile tale muzicale! Fie ca-ti place sa faci scratchuri sau sa mixezi cele mai tari piese, afla ca la Street Heroes se cauta Scratching & Mixing Heroes!
Scratch Heroes
Concursul se va desfasura dupa sistemul piramidal cu batlle-uri 1 la 1. Asa ca swagers and creators, get ready to find our Heroes!
In cadrul evenimentului, competitia va avea loc pe scena. 
Organizatorii vor alege beat-urile pe care concurentii sa-si arate skillurile
Hostul evenimentul este Tecko Starr (CHRONIC)
Criteriile dupa care se aleg castigatorii sunt Tehnica si Muzicalitate
Juriul este fortmat din Dj Wicked (La Familia), DJ Paul (CTC/Facem Records) si DJ Zicu. 
!!!IMPORTANT!!! Fiecare Scratch Hero trebuie sa vina cu discurile si dozele  lui, altfel nu poate participa!
Mix Heroes
Castigatorii vor fi alesi in functie de mixurile trimise pe e-mail. Finalistii vor fi invitati sa puna muzica in timpul zilei in cadrul evenimentului Cool As Ice Part 2
Asa ca Scratch Heroes and Mix Heroes get ready to drop some beats, yo!
Premii:
Mix Hero Kit
Scratch Hero Kit
Pentru mai multe informatii legate de inscriere si concurs, trimite e-mail la scratch@streetheroes.ro si mix@streetheroes.ro 
 
***
DECLARATIA DE ASUMARE A RISCULUI SI RASPUNDERII
https://www.facebook.com/notes/street-heroes/declaratie-de-asumare-a-riscului-si-raspunderii-2014/731846506826213
 
Parintii care insotesc copiii cu varsta mai mica de 18 ani au acces gratuit, daca dovedesc ca ei sunt parintii sau tutorii legali.
Participantii trebuie sa aiba cu ei C.I. (peste 14 ani) si Declaratia de asumare a riscului si raspunderii semnata in original, unde este cazul.
 
Acces:
15 ron pentru cei care ajung pana la ora 16:00
30 ron pentru cei care ajung pana la ora 22:00
45 ron pentru cei care ajung dupa ora 22:00
 
Street Heroes este un eveniment prezentat de OllieGang Shop, fueled by burn Energy.

FOTO - 3la3.ro

Din categoriile: Stirea zilei, Anunturi importante, Stiri

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI

Vezi toate stirile
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.