Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Miercuri, 26 februarie 2014

Cluj-Napoca va gazdui ALL STAR GAME, masculin, editia 2014

Autor: Federatia Romana de Baschet

Sala Sporturilor “Horia Demian” va imbraca din nou haine de sabatoare in data de 15 aprilie, municipiul Cluj-Napoca urmand sa gazduiasca ALL STAR GAME, masculin, editia 2014. In fapt, caravana stelelor din Liga Nationala de baschet masculin revine la Cluj-Napoca dupa exact 8 ani (n.n. – editia din 2006 a ALL STAR GAME a avut loc tot in 15 aprilie)!
 
Federatia Romana de Baschet anunta pe aceasta cale ca a devenit partener cu U-Mobitelco BT Cluj-Napoca in organizarea traditionalului meci al stelelor baschetului masculin, singurul spectacol de acest gen din intreg sportul romanesc, ALL STAR GAME urmand sa se desfasoare in orasul de pe malurile Somesului in data de 15 aprilie 2014.
Astfel, dupa ce in perioada 11-12 aprilie Sala Olimpia din Ploiesti va gazdui FINAL 4 Cupa Romaniei, trei zile mai tarziu, vedetele LNBM se vor reuni pe parchetul din Sala Sporturilor “Horia Demian” pentru un nou spectacol, in care baschetul devine limbajul comun al celor implicati: sportivi, antrenori, oficiali si nu in ultimul rand suporteri.
Ca si la editiile anterioare, fanii baschetului romanesc, dar si reprezentantii mass-media, vor avea ocazia pe tot parcursul lunii martie sa-si voteze favoritii pentru All Star Game 2014!

Vom reveni cat de curand cu detalii despre Regulamentul de vot ASG 2014, dar si cu link-ul pe care toti fanii isi vor putea exprima optiunile pentru spectacolul stelelor LNBM!

Din categoriile: Stirea zilei, Liga Nationala de Baschet masculin, Stiri

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.